Annoncørbetalt indhold

Annonce: Børnevenlige kameraer

Har du oplevet, at dine børn snupper din telefon indimellem og bombarderer kamerarullen med billeder? Det sker ofte, at børn tager deres forældres mobiler, fordi de finder det sjovt at tage billeder. Dog er ulempen at mobilen kommer tilbage med lidt strøm og ikke meget plads tilbage. I stedet kan du vælge at imødekommende barnets interesse for foto ved a give dit barn sit helt eget kamera. Så kan de tage alle de billeder, de har lyst. Mulighederne online er endeløse. Nettet byder på et væld af fine kameraer så dit barn selv kan finde den helt rette farve og udsmykning til sit kamera.

God underholdning

Med et (sponseret link) kamera til børn sikrer du flere timers underholdning samtidig med, at de kan udfolde sig kreativt og kan lege med motiver, fokus og effekter. Børnene kan gå på fotojagt og tage billeder af naturen eller tingene i huset. På den måde kan dit barn udvikle en helt ny hobby, som både er sjov og lærerig. Det kan være dit barn kommer mere ud i haven i jagt på nogle gode billeder og dermed også får noget frisk luft. Det er på den måde en gadget, der opfordrer til aktivitet, læring og sjov fremfor at dit barn sidder stille foran fjernsynet eller computeren.

Perfekt gaveide til bedsteforældrene

Når dine børn har taget en masse fantastiske billeder, ville det være en oplagt ide at overføre dem til din computer og fremkalde dem til gaver til bedsteforældrene eller andre, I holder kær. Der er ikke noget, der varmer hjertet, som en hjemmelavet gave. Hvis dit barn også nyder a klippe-klistre, kan billederne også printes ud og puttes i en scrapbog, som barnet kan pryde med flotte tegninger. På den måde kan barnets egne billeder blive til gode minder fra familieferien, udflugten eller bare fra hverdagen. Disse vil bringe stor glæde ikke mindst, når barnet bliver ældre.

Om Annoncørbetalt indhold

Annoncørbetalt indhold er et annonceformat, der er blevet til i samarbejde mellem Folketidende og en annoncør.

Folketidendes uafhængige redaktionelle medarbejdere er således ikke involveret i nogen faser af udviklingen af det betalte indhold. Lige som annoncørerne ikke har nogen indflydelse på det redaktionelle indhold på Folketidendes nyhedssites.

Når en artikel er markeret med ’annonce’ eller ‘annoncørbetalt indhold’, betyder det, at en annoncør har betalt for artiklen og har haft indflydelse på indholdet i den konkrete artikel.

Annoncørbetalt indhold skal leve op til Folketidendes øvrige stil, tone og den generelle kvalitet, som læserne normalt forventer sig at møde.

Annoncørbetalt indhold vil altid være tydeligt afmærket med ‘Annoncørbetalt indhold’ og annoncørens byline for at gøre det tydeligt for vores læsere, at artiklen er betalt. Desuden vil valg af skrifter, farver og design adskille sig fra vores uafhængige redaktionelle artikler for at undgå forveksling.

  • Annonce-billede-skabelon