Annoncørbetalt indhold

Annonce: Copyright Agent er eksperter i at beskytte dit indhold

Der er mange, der oplever, at andre bruger og kopierer deres indhold på nettet uden tilladelse. Det kan virke harmløst at kopiere et stykke tekst fra en anden hjemmeside til sin egen, men det er faktisk ulovligt. Der er nemlig tale om et brud på ophavsretten.

Selvom de fleste er klar over, at det er et brud på ophavsretten, er det ikke altid, at der er konsekvenser forbundet med det. Det kan der være flere årsager til, men i de fleste tilfælde skyldes det, at rettighedshaveren ikke ved, hvordan man skal håndtere det.

Det betyder, at der i mange tilfælde ikke bliver gjort noget ved det, hvis der opdages et brud på ophavsretten. Det er en skam, da det medfører, at mange tror, at der intet problem er forbundet med at kopiere tekst, billeder mv.

Det har aldrig været lettere at kopiere indhold

At folk bruger andres indhold uden tilladelse, er der intet nyt i. Det er noget, der har stået på i mange år. I takt med at internettet er blevet mere og mere udbredt, er der dog også flere, der oplever brud på ophavsretten. Det hænger sammen med, at det i dag er ganske nemt at kopiere indhold.

Det eneste, det egentlig kræver er, at man kopierer en tekst fra en hjemmeside, og dernæst indsætter den ind på sin egen. Det kan også være, at man finder et billede på nettet, som man gemmer og herefter deler på sin egen hjemmeside.

I og med, at det er nemt, er der desværre også mange, der gør det. Det er dog ikke altid, at det er i ond tro. I mange tilfælde skyldes det blot, at folk ikke er klar over, at det er ulovligt. At man ikke ved, at det er ulovligt, er dog ikke en undskyldning.

Mange ved ikke, at deres indhold bruges uden accept

Rigtig mange indholdsskabere er ikke klar over, at deres indhold bliver brugt uden deres accept. Det er nemlig ikke nemt at finde ud af, om det er tilfældet. I de fleste tilfælde er det noget, man opdager ved en tilfældighed, men der er bestemt også en risiko for, at man ikke opdager det.

Et af de store problemer i denne forbindelse er, at mange vælger at løbe risikoen, hvis de kopierer tekst eller billeder fra nettet. Det er nemlig sjældent, at det bliver opdaget, og i de tilfælde, hvor det bliver opdaget, er det end ikke sikkert, at der er konsekvenser forbundet med det.

Mange indholdsskabere er dog slet ikke opmærksomme på det faktum, at der faktisk kan være andre privatpersoner eller virksomheder, der bruger deres indhold uden at have betalt for det eller have fået tilladelse til det.

Kun få ved, at de kan beskytte deres ophavsret

Der er et utal af eksempler på indholdsskabere, der ikke ved, hvad de skal gøre, hvis de opdager, at deres indhold er blevet brugt af andre. Der er mange, der tror, at det er svært at gøre noget ved det, hvorfor de beslutter sig for at se gennem fingre med det.

Det er dog vigtigt, at man ikke gør dette. Det er nemlig med til at øge tendens til at kopiere indhold på nettet, fordi det ikke har konsekvenser. Derimod skal man sørge for at gøre noget ved det, så man får indholdet fjernet og får betaling for, at de har brugt det.

Mange ved dog ikke, hvordan de skal bære sig ad med dette, hvilket netop er grunden til, at mange dropper det. De tror, at det er for omfattende, men det behøver det ikke at være. Det kræver blot, at man har de rette værktøjer, og det er her, at Copyright Agent kommer ind i billedet.

Har specialiseret sig i at beskytte dit indhold

Hos Copyright Agent har de specialiseret sig i at hjælpe dig med at beskytte dit indhold. De hjælper dig derfor med alle aspekter af dette. Med andre ord, så er du sikker på, at dit indhold er i gode hænder, hvis du vælger at lade (sponseret link) CopyrightAgent.com stå for at passe på det.

Nok kan de ikke forhindre, at dit indhold bliver brugt af andre, men de kan hjælpe dig med at få det fjernet. Ligeledes kan de hjælpe dig med at få betaling for det brud, der er sket på din ophavsret.

Overvåger dit indhold

Hos Copyright Agent har de gjort det let for dig at beskytte dit indhold med deres Text Protection service. Alt, du selv skal gøre, er at fremsende de originale tekster, du gerne vil være sikker på ikke bliver brugt andre steder på nettet.

Når Copyright Agent har dine tekster i hænde, gennemsøger de nettet for at se, om dit indhold anvendes steder uden tilladelse. Såfremt det opdages, at et site eller en bruger har brudt ophavsretten, får du besked om sagen af Copyright Agent, så du kan validere eller afvise den.

Det vil sige, at du som indholdsskaber altid er den, der i sidste ende tager beslutningen om, hvorvidt der skal føres sag og opkræves kompensation. I langt de fleste tilfælde vil der være en godtgørelse i vente, alt efter hvor længe og hvordan dit indhold er blevet brugt uden tilladelse.

Opkræver betaling på dine egne vegne

Er dit indhold blevet brugt uden din accept, skal du naturligvis have penge for det. Ved man ikke, hvordan man skal bære sig ad med dette, kan det dog være svært. At det er svært, er dog ikke ensbetydende med, at det er umuligt.

Hos Copyright Agent har de den rette erfaring med sager om brud på ophavsretten, og de er derfor i stand til at hjælpe dig med at opkræve penge på dine vegne. De hjælper dig derfor ikke blot med at opdage, om nogen har brugt dit indhold; de sørger også for, at du bliver kompenseret for det.

Det er svært at svare på, hvor stor en kompensation, der er tale om, da det afhænger af den enkelte sag. Deres fokus er dog på at sikre, at du bliver kompenseret for det ophavsbrud, der er sket, hvorfor du sjældent skal være bekymret for, hvorvidt kompensationen er for lille.

Om Annoncørbetalt indhold

Annoncørbetalt indhold er et annonceformat, der er blevet til i samarbejde mellem Folketidende og en annoncør.

Folketidendes uafhængige redaktionelle medarbejdere er således ikke involveret i nogen faser af udviklingen af det betalte indhold. Lige som annoncørerne ikke har nogen indflydelse på det redaktionelle indhold på Folketidendes nyhedssites.

Når en artikel er markeret med ’annonce’ eller ‘annoncørbetalt indhold’, betyder det, at en annoncør har betalt for artiklen og har haft indflydelse på indholdet i den konkrete artikel.

Annoncørbetalt indhold skal leve op til Folketidendes øvrige stil, tone og den generelle kvalitet, som læserne normalt forventer sig at møde.

Annoncørbetalt indhold vil altid være tydeligt afmærket med ‘Annoncørbetalt indhold’ og annoncørens byline for at gøre det tydeligt for vores læsere, at artiklen er betalt. Desuden vil valg af skrifter, farver og design adskille sig fra vores uafhængige redaktionelle artikler for at undgå forveksling.