Annoncørbetalt indhold

Annonce: Data er altafgørende for marketingsucces på nettet


Arbejder man med marketing på nettet, er det afgørende, at man eksekverer på data. Man opnår ikke de bedst mulige resultater, hvis man blot skyder med spredehagl. Mange tror, at det øger chancen for succes, men faktum er dog, at det kan ende med det modsatte.

Skal man gøre sig forhåbninger om at sælge et produkt eller en ydelse til en person på nettet, skal han eller hun rammes af en personliggjort reklame. Er der tale om personliggjort marketing, vil det nemlig skabe op til 80% bedre resultater, er flere undersøgelser kommer frem til.

For at kunne personliggøre sin marketing, og dermed målrette den til den enkelte person, har man brug for data. Netop derfor er det altafgørende for den succes, man oplever, når man reklamerer på nettet. Desværre er det dog lettere sagt end gjort at indsamle og eksekvere på data i marketingregi.

Mange kilder til dataindsamling på nettet

Der skal ikke være nogen tvivl om, at der findes en lang række kilder til dataindsamling på nettet. Driver man en webshop, har man derfor rig mulighed for at indsamle relevant data om kunder eller potentielle kunder. Det er derfor ikke indsamlingen, der er den vanskelige del.

Derimod kan det blive vanskeligt, når man skal analysere og eksekvere på den data, der er blevet indsamlet. Hvis man ikke har den store viden på området, er det nemlig ikke alle data, der er lette at læse. Det betyder naturligvis, at det heller ikke er alle data, man finder brugbare.

Heldigvis findes der værktøjer, der kan gøre det lettere at udnytte den data, der er blevet indsamlet. Står man selv for sin marketing, kan et sådant værktøj være guld værd, hvorfor det som regel ikke er noget, man bør tøve med at investere i – uanset webshoppens størrelse.

De relevante værktøjer er ikke kun forbeholdt de store

Hidtil har det været således, at det primært er de store, der har fået glæde af de værktøjer, der kan hjælpe i dette henseende. Sådan forholder det sig dog ikke længere. I dag findes der også værktøjer, der kan købes adgang til, selvom man ikke har et millionbudget.

Et godt eksempel på et sådant værktøj, er den platform, der udbydes af danske (sponseret link) Custimy. Det er nemlig en platform, der er udviklet til netop dette formål. Derfor er du sikret, at deres værktøjer kan hjælpe dig med at maksimere de resultater, din marketing på nettet giver dig.

Custimy har nemlig udviklet en platform, der har til formål at gøre det nemt for en hvilken som helst webshop at eksekvere på den data, de har til rådighed. Det hjælper ikke blot med at nedbringe marktingomkostningerne, men også med at skabe et øget salg.

I mange tilfælde kan der være tale om relativt små justering, der gør en stor forskel. I andre tilfælde kan det medføre, at en stor del af din strategi bør laves om, da dine data peger i en anden retning. Uanset hvad, så hjælper Custimy dig med at finde ud af det.

Om Annoncørbetalt indhold

Annoncørbetalt indhold er et annonceformat, der er blevet til i samarbejde mellem Folketidende og en annoncør.

Folketidendes uafhængige redaktionelle medarbejdere er således ikke involveret i nogen faser af udviklingen af det betalte indhold. Lige som annoncørerne ikke har nogen indflydelse på det redaktionelle indhold på Folketidendes nyhedssites.

Når en artikel er markeret med ’annonce’ eller ‘annoncørbetalt indhold’, betyder det, at en annoncør har betalt for artiklen og har haft indflydelse på indholdet i den konkrete artikel.

Annoncørbetalt indhold skal leve op til Folketidendes øvrige stil, tone og den generelle kvalitet, som læserne normalt forventer sig at møde.

Annoncørbetalt indhold vil altid være tydeligt afmærket med ‘Annoncørbetalt indhold’ og annoncørens byline for at gøre det tydeligt for vores læsere, at artiklen er betalt. Desuden vil valg af skrifter, farver og design adskille sig fra vores uafhængige redaktionelle artikler for at undgå forveksling.