Annoncørbetalt indhold

Annonce: Disse former for underholdning skal du prøve derhjemme

De seneste par år har danskerne skulle vænne sig til at bruge rigtig meget tid hjemme. På grund af coronavirus har alle været tvunget til at skulle opholde sig derhjemme, og der har ikke været mulighed for at lave mange af de ting, som folk plejede at lave uden for hjemmet.

Det har også gjort, at mange har fået øjnene op for, hvad man kan lave derhjemme, og at man faktisk sagtens kan lave mange af de samme ting, som man plejede at lave ude - for eksempel at udforske (sponseret link) odds fiduser. Hvis du også godt kunne tænke dig at blive klogere på, hvad man ellers kan bruge sin tid derhjemme til, så kommer her en lille guide med hyggelige og underholdende ting, som man kan lave.

Sportsbetting

Før corona var der rigtig mange, der ikke vidste, at man sagtens kunne sidde hjemme i sin egen stue og spille casino eller bette på sport, men det har mange nu i den grad fået øjnene op for. Alt, det kræver, er, at man enten har en tablet, telefon eller en computer. Så kan man sagtens gøre det hele fra ens egen stue. Derudover har man også mulighed for at læse op på de forskellige former for spil og gode ting at vide om dem, så man på den måde også kan blive bedre til at spille online og bette på sport.

Træning

Det er ikke alle, som vil tænke, at træning går ind under kategorien underholdning. Men for nogle så er træning et frirum i deres hverdag, som de helst ikke vil være foruden. Derudover kan træning også være super sjovt, hvis man gør det sjovt. Det handler bare om at finde den rette form for træning, som man selv synes er sjov, og som man nyder at lave. Yoga er et eksempel på en sportsgren, som er let at komme i gang med hjemme. På grund af coronavirus har mange fået øjnene op for, hvor nemt det faktisk er at træne derhjemme. Man behøver ikke andet end et par få redskaber, og så kan man faktisk sagtens komme i gang med at træne. Hvis man har brug for lidt ekstra inspiration til sin træning, kan man også se en af de mange online træningsvideoer, hvor der er en træner, der fortæller dig specifikt, hvad det er, som du skal gøre. På den måde er det faktisk super nemt at begynde at træne derhjemme, så det er bare at komme i gang.

Om Annoncørbetalt indhold

Annoncørbetalt indhold er et annonceformat, der er blevet til i samarbejde mellem Folketidende og en annoncør.

Folketidendes uafhængige redaktionelle medarbejdere er således ikke involveret i nogen faser af udviklingen af det betalte indhold. Lige som annoncørerne ikke har nogen indflydelse på det redaktionelle indhold på Folketidendes nyhedssites.

Når en artikel er markeret med ’annonce’ eller ‘annoncørbetalt indhold’, betyder det, at en annoncør har betalt for artiklen og har haft indflydelse på indholdet i den konkrete artikel.

Annoncørbetalt indhold skal leve op til Folketidendes øvrige stil, tone og den generelle kvalitet, som læserne normalt forventer sig at møde.

Annoncørbetalt indhold vil altid være tydeligt afmærket med ‘Annoncørbetalt indhold’ og annoncørens byline for at gøre det tydeligt for vores læsere, at artiklen er betalt. Desuden vil valg af skrifter, farver og design adskille sig fra vores uafhængige redaktionelle artikler for at undgå forveksling.

  • Annonce-billede-skabelon