Annoncørbetalt indhold

Annonce: En helt fantastisk sommerferie på et lille budget

Få råd til den store rejse - og fyld resten af ferien med sjove og gratis aktiviteter. Med sommerferien kommer en lækker palette af aktiviteter: Ferierejser sydpå, gode grillmiddage og særlige sommerudflugter. Det er skønt og forfriskende, men det kan også være en katastrofe for økonomien. Fly og hotel, lækker mad og dyre drikkevarer, for ikke at tale om billetter til sommerens seværdigheder og festivaler, gaver til børnene og så videre - det kan hurtigt løbe op! Hvis du gerne vil holde udgifterne lidt nede, fordi du sparer feriepengene til en uge på drømmerejse eller en anden vigtig begivenhed, så er der massevis af gode, billige idéer til resten af sommerferie-ugerne.

Kniber det stadig med at spare op til drømmeferien, kan du dog også overveje at tage et fornuftigt lån til at få indfriet drømmerejsen. Mange tænker (sponseret link)kan jeg låne penge og være i RKI samtidig?” og svaret er heldigvis: Ja! Har du store rejsedrømme, kan de altså sagtens gå i opfyldelse - også i år!

Selvom du får råd til den store rejse, er det selvfølgelig stadig vigtigt at spare lidt på sommerens andre begivenheder, så budgettet ikke vælter fuldstændigt. Udnyt derfor muligheden for at udforske dit lokale område - Storstrømmen!

Dyk ind i de skjulte eventyr
Selvom du kender Lolland, Falster og de andre Sydhavsøer som din egen bukselomme - ja, så har du med stor sikkerhed ikke set alt. Storstrømmens øer kan altid opleves fra nye sider, uanset alder! Her er masser af spændende udflugtsmål og gratis aktiviteter, som er fantastiske at give sig i kast med sammen med venner og familie.

Udsøg dig de steder, som du ikke kender så godt og inviter venner og familie på udflugt derhen. Og hvem siger at udflugten skal foregå i bil eller med bus? Hvorfor ikke sejle, cykle, rulleskøjte eller vandre - i ferien har man jo masser af tid, så hvorfor skynde sig? Man kommer altid hinanden bedre ved og har bedre samtaler, når transporten foregår i et mere adstadigt tempo.

Overvej også at lade udflugten foregå på et anderledes tidspunkt. Hvad med en morgencykeltur mens fuglene pipper? Møn og særligt Klinten er bl.a. også kendt for at have attraktive “dark spots”, så prøv en stjernetur med kakao på kanden og blik til mælkevejen.

Geocaching - bliv sydhavets svar på Indiana Jones!
Er du og din familie eller venner til skattejagt? Langt de fleste kan være med til denne aktivitet, da man både kommer ud og rørt sig i den fri natur, men også får et adrenalinrush: Hvem finder først skatten? Geocaching går kort sagt ud på, at du ved hjælp af GPS på din smartphone eller dit smartwatch, kan finde en skjult cache i naturen. En cache er oftest en robust lille metalbeholder, hvor der ligger en lille gave eller en besked fra en tidligere “skattejæger”. Skatten kan være gemt ganske kreativt - i et hult træ, i et forladt grævlingebo eller hænge fra en gren på et gammelt egetræ. Du kan også nedgrave og derefter oprette dine egne skatte - der findes en del forskellige arkiver over geocaches på nettet, og du vil med garanti blive overrasket over, hvor mange der er i dit lokalområde.

Om Annoncørbetalt indhold

Annoncørbetalt indhold er et annonceformat, der er blevet til i samarbejde mellem Folketidende og en annoncør.

Folketidendes uafhængige redaktionelle medarbejdere er således ikke involveret i nogen faser af udviklingen af det betalte indhold. Lige som annoncørerne ikke har nogen indflydelse på det redaktionelle indhold på Folketidendes nyhedssites.

Når en artikel er markeret med ’annonce’ eller ‘annoncørbetalt indhold’, betyder det, at en annoncør har betalt for artiklen og har haft indflydelse på indholdet i den konkrete artikel.

Annoncørbetalt indhold skal leve op til Folketidendes øvrige stil, tone og den generelle kvalitet, som læserne normalt forventer sig at møde.

Annoncørbetalt indhold vil altid være tydeligt afmærket med ‘Annoncørbetalt indhold’ og annoncørens byline for at gøre det tydeligt for vores læsere, at artiklen er betalt. Desuden vil valg af skrifter, farver og design adskille sig fra vores uafhængige redaktionelle artikler for at undgå forveksling.

  • Annonce-billede-skabelon