Annoncørbetalt indhold

Annonce: Er det på tide at få læsebriller?

Psssst. Hvis det er blevet sværere for dig at læse det med småt, bør du måske se i øjnene, at (sponseret link) læsebriller kan være det rette for dig. Der kan være mange spørgsmål, hvis du ikke har haft læsebriller før, så læs visere for at lære mere om, hvilke læsebriller du skal vælge!

Har du brug for læsebriller?

Det kan være tricky at vurdere, om du trænger til læsebriller, fordi synet ofte bliver dårligere over en længere periode, så det er svært at lægge mærke til, at du ikke ser så godt, som du gjorde engang. Her er tre tegn på, at kan have brug for læsebriller.

- Det er nødvendigt for dig at holde bøger længere væk, fordi ellers ser teksten helt sløret ud.
- Dine øjne bliver anstrengt af at læse.
- Du får hovedpine, når du læser.

Vil du være heeeelt sikker, så besøg en brillebutik, hvor de tilbyder synstest. På den måde kan du få mere sikkerhed i, hvad der foregår med dine øjne, og hvad de har brug for.

At finde den rette styrke

Puha der kan være en masse tal at forholde sig til, når man skal vælge styrken på sine læsebriller. Noget af det vigtigste du skal vide er, at en brillestyrke med plus hjælper især for dig, der har sværere ved at se ting tæt på, mens minus er for dig, der har vanskeligheder ved at se objekter på afstand. Udover det er det tilfældet, at jo større tallet er, jo stærkere er styrken.

Du kan teste dig selv ved at prøve et par læsebriller og placere en bog 35-40 cm fra dit ansigt. Hjælper brillerne med at læse det bedre, er det er tegn på, at de er den rette styrke for dig. Du kan prøve med forskellige styrker for at finde den, der passer bedst til dig. Du kan også finde ud af din præcise styrke ved at få foretaget en synstest ved en brillebutik.

Læsebriller i dansk design

Leder du efter stilfulde læsebriller i høj kvalitet, bør du tjekke HART&HOLM ud! Dette brillebrand har et stort udvalg af flotte og funktionelle læsebriller, som hjælper dig ikke kun med at se godt, men også med at se godt ud.

Om Annoncørbetalt indhold

Annoncørbetalt indhold er et annonceformat, der er blevet til i samarbejde mellem Folketidende og en annoncør.

Folketidendes uafhængige redaktionelle medarbejdere er således ikke involveret i nogen faser af udviklingen af det betalte indhold. Lige som annoncørerne ikke har nogen indflydelse på det redaktionelle indhold på Folketidendes nyhedssites.

Når en artikel er markeret med ’annonce’ eller ‘annoncørbetalt indhold’, betyder det, at en annoncør har betalt for artiklen og har haft indflydelse på indholdet i den konkrete artikel.

Annoncørbetalt indhold skal leve op til Folketidendes øvrige stil, tone og den generelle kvalitet, som læserne normalt forventer sig at møde.

Annoncørbetalt indhold vil altid være tydeligt afmærket med ‘Annoncørbetalt indhold’ og annoncørens byline for at gøre det tydeligt for vores læsere, at artiklen er betalt. Desuden vil valg af skrifter, farver og design adskille sig fra vores uafhængige redaktionelle artikler for at undgå forveksling.

  • Annonce-billede-skabelon