Annoncørbetalt indhold

Annonce: Er det risikabelt at låne penge online?

Over vejer du at låne penge online, men er måske i tvivl om hvorvidt det er sikkert?

Kan man egentligt bare låne penge uden problemer, og har du nogen garanti for at dine personoplysninger er beskyttet? Så kunne det være en ide at læse med her!

Hvordan er sikkerheden på online lån?
Mange lån foregår i dag online frem for de traditionelle banklån. Det skyldes at der ofte er mange fordele ved at låne penge online. Der er dog også mange er der er tvivl om sikkerheden ved disse lån.
Der er dog ingen grund til at bekymre sig, for dine oplysninger er rigtig godt beskyttet. Online låneaftaler er nemlig påtvunget af staten at skulle underskrives med NemID. Dette skaber en hurtigere og enklere låne proces, der samtidig er godt beskyttet mod virus og hackerangreb. Meget af sikkerheden ved NemID kommer sig af, at det kræver både en adgangskode, samt en fysisk kode der er mere eller mindre umulig for hackeren at få fat på. Når bruger NemID behandles dine oplysninger derved også på samme måde som mange af dine andre personfølsomme oplysninger behandles, såsom E-Boks, din sygdomsjournal, og dine andre bankoplysninger.

Ligesom NemID gør det også både hurtigere og nemmere for dig at ansøge om et lån, gør NemID det også hurtigere og nemmere for udbyderen at godkende det. Du har samtidig også mulighed for at have pengene på kontoen inden for bare 2 hverdage, og du kan ansøge uden at skulle holde styr på en masse oplysninger.
Et onlinelån kan derfor være en god ide, frem for et banklån. Det kan betragtes som værende meget sikkert at låne online, og i mange tilfælde, også mere sikkert end de traditionelle banklån. Er du mere nysgerrig? Så læs mere her. (sponseret link)

Det eneste du skal være opmærksom på når du tager et online lån er, ligesom med traditionelle banklån, den økonomiske risiko du løber ved at foretage lånet. Vær derfor altid sikker på at kunne afbetale lånet indenfor den aftalte tilbagebetalingsperiode, da forrentningen typisk stiger rigtig meget efterfølgende. Det er også en klar fordel at undersøge flere potentielle udbydere før du tager lånet. Det er ofte ikke det første lån man finder der er det billigste, og der kan nemt spares mange penge ved at undersøge flere steder før der tages en beslutning.

Hvad kan jeg selv gøre for at være endnu mere sikker?
Hvis du stadig tvivler på din sikkerhed når du skal til at tage et lån online. Så er der her en række bud på hvad du kan gøre for at være 100% dækket, hvis der nu mod alt forventning skulle ske noget.
Sørg for altid at holde dine programmer opdateret. Der kan være man smuthuller og bagveje for hackere i programmer der ikke er opdateret. Specielt i ældre versioner af Java, kan der være store sikkerhedssprækker, som hackere kan udnytte. Dette skyldes at folkene bag programmet ikke længere implementerer de nyeste sikkerhedsopdateringer på forældede versioner. Du skal derfor være sikker på at alle dine programmer er opdateret, allerede inden du tager lånet.

En anden god forholdsregel er at ændre kode regelmæssigt for en sikkerhedsskyld. Det er naturligvis også vigtigt at du ikke laver en kode der nemt kan gættes af andre. Det anbefaledes at holde sig væk fra personlige ting omkring sig selv, da det såfremt vil være nemmere for andre folk at finde ud af, eller at gætte sig til. En anden god forholdsregel er også at lave en kode der består at mere end 8 tegn, og som indeholder både tal og bogstaver, samt evt. veksler mellem store og små bogstaver. Det allervigtigste ved koden er dog at du ikke oplyser din kode til andre end dig selv. Du skal altså huske at holde din kode privat. Hvis du modtager mails eller andet, som spørger om dine oplysninger, må du aldrig afgive dem. Myndigheder ville aldrig sende en mail der bedre dig om koder og andre personfølsomme oplysninger, de vil i stedet benytte din NemKonto. Det er derfor også vigtigt at opbevare dit fysiske NemID kort et sikkert sted, samt altid slutte af med at logge af NemID når du har benyttet det.

Om Annoncørbetalt indhold

Annoncørbetalt indhold er et annonceformat, der er blevet til i samarbejde mellem Folketidende og en annoncør.

Folketidendes uafhængige redaktionelle medarbejdere er således ikke involveret i nogen faser af udviklingen af det betalte indhold. Lige som annoncørerne ikke har nogen indflydelse på det redaktionelle indhold på Folketidendes nyhedssites.

Når en artikel er markeret med ’annonce’ eller ‘annoncørbetalt indhold’, betyder det, at en annoncør har betalt for artiklen og har haft indflydelse på indholdet i den konkrete artikel.

Annoncørbetalt indhold skal leve op til Folketidendes øvrige stil, tone og den generelle kvalitet, som læserne normalt forventer sig at møde.

Annoncørbetalt indhold vil altid være tydeligt afmærket med ‘Annoncørbetalt indhold’ og annoncørens byline for at gøre det tydeligt for vores læsere, at artiklen er betalt. Desuden vil valg af skrifter, farver og design adskille sig fra vores uafhængige redaktionelle artikler for at undgå forveksling.

  • Folketidende-Monni-ann