Annoncørbetalt indhold

Annonce: Er du i tvivl om hvilken velkomstdrink du skal servere? Så læs med her

Der findes et hav af forskellige former for velkomstdrinks, så det kan være svært at vælge den helt rigtige.

Det kan være alt fra en (Sponseret link) god champagne til en friskpresset saft. Læs med her og få inspiration til din næste fest.

Velkomstdrinken skal passe til din fest

Når man skal have gæster, er det altid en god idé at have en velkomstdrink klar. På den måde kan man byde sine gæster velkommen på en hyggelig og uformel måde, og samtidig få snakken i gang. Men hvilken velkomstdrink skal man vælge? Det afhænger naturligvis af, hvad man selv synes smager bedst, men det er også vigtigt at tage hensyn til sine gæsters smag. Hvis man for eksempel har gæster, der ikke drikker alkohol, kan det være en god idé at have en alkoholfri velkomstdrink klar. På den måde kan alle være med, og ingen føler sig udenfor. Hvis det er sommer, kan det for eksempel være en god idé at have en forfriskende drink som ferskenjuice med isterninger eller et glas kold hvidvin. Til de varmere måneder kan derimod en varm chokolade eller et glas rødvin være lige det rigtige.

Gør din velkomstdrink unik

Når man har gæster, så er det altid rart at byde dem velkommen med en lækker velkomstdrink. Dette behøver ikke nødvendigvis at være alkoholholdigt, men det kan være en forfriskende og læskende drink, som man kan nyde inden middagen. Man kan eksempelvis bruge frugter og bær, som man normalt ikke finder i drinks. Dette vil give drinken et friskt pust, og samtidig vil det være en overraskelse for gæsterne. I stedet for at bruge færdiglavede sirupper fra butikken, så kan man også selv lave sin egen sirup. Dette kræver lidt mere arbejde, men det vil helt sikkert blive set og smagt af gæsterne. Man kan også altid give en almindelig drink et twist. Dette kan eksempelvis være at tilsætte lidt frugtsaft eller urter til drinken. På denne måde vil gæsterne stadig genkende drikken, men den vil alligevel have et twist.

Supplér med snacks

Det kan være en god idé at have lidt snacks til rådighed, hvis man får gæster, der ikke har spist så meget i løbet af dagen, eller hvis man gerne vil have noget at spise til drinken. Det kan eksempelvis være chips, peanuts eller andre typer af saltede snacks, som passer godt til den drink du serverer.

Forhåbentlig er du nu blevet inspireret til at lave en unik velkomstdrink til din næste fest. Det er kun fantasien der sætter grænser.

Om Annoncørbetalt indhold

Annoncørbetalt indhold er et annonceformat, der er blevet til i samarbejde mellem Folketidende og en annoncør.

Folketidendes uafhængige redaktionelle medarbejdere er således ikke involveret i nogen faser af udviklingen af det betalte indhold. Lige som annoncørerne ikke har nogen indflydelse på det redaktionelle indhold på Folketidendes nyhedssites.

Når en artikel er markeret med ’annonce’ eller ‘annoncørbetalt indhold’, betyder det, at en annoncør har betalt for artiklen og har haft indflydelse på indholdet i den konkrete artikel.

Annoncørbetalt indhold skal leve op til Folketidendes øvrige stil, tone og den generelle kvalitet, som læserne normalt forventer sig at møde.

Annoncørbetalt indhold vil altid være tydeligt afmærket med ‘Annoncørbetalt indhold’ og annoncørens byline for at gøre det tydeligt for vores læsere, at artiklen er betalt. Desuden vil valg af skrifter, farver og design adskille sig fra vores uafhængige redaktionelle artikler for at undgå forveksling.