Annoncørbetalt indhold

Annonce: Er små lån en god idé?

Du står måske en situation, hvor du pludselig har brug for penge. Det er du ikke ene om, for sådan har tusinde af danskere det hver måned. Årsagerne kan være mange: måske er ens computer brudt sammen midt i studietiden, og skal til reparation. Det kan også være bilen den er gal med, eller at hunden skal til en dyrelæge.

Hvad gør man, når der ikke er tid til at spare op?
Det er ikke alle, der lige har et par tusinde kroner siddende på bankkontoen. Selv hvis man plejer at have det, kan man have tømt dem for nyligt, for at betale restskat, eller julegaver. I mange tilfælde er man dog nødt til at punge ud med det samme, og har ikke tid til at spare op. Så er det godt, man kan låne pengene.

Overvej først og fremmest, om du kan låne penge af venner eller familie. Det vil være en fordel, fordi der typisk hverken vil være løbetid eller renter på. Det er dog ikke alle der har mulighed for det, og andre har ikke lyst. At låne penge af familien eller vennerne kan påvirke jeres forhold negativt. Så kan det være en mulighed at låne pengene af en bank eller en online udbyder.

Der er både fordele og ulemper ved små lån
Når man tænker på lån, er det ofte store lån på mange tusinder kroner – måske hundrede af tusinde – som man betaler tilbage over en stor del af ens liv. Det behøver det dog ikke at være. Mange tilbyder lån på 5000, 2000, eller 500 kroner. Så behøver man ikke at låne mere end man har brug for, og slipper dermed med at betale så mange renter.

Små lån har ofte en meget kort løbetid. Det betyder, at det samlede beløb man kommer til at betale, er mindre end hvis løbetiden havde været lang. Der er dog også en bagside. Fordi løbetiden er kort (og fordi renten ofte er høj) skal man være sikker på at kunne tilbagebetale lånet hurtigst muligt.

Tænk dig godt om, før du låner
Vil du låne penge, er det derfor vigtigt at du tænker dig godt om. Vil du rent faktisk være i stand til at betale pengene tilbage indenfor tidsrammen? Man skal for alt i verden ikke havne i en situation, hvor man får bøder, fordi man ikke kan betale tilbage. Det kaldes en ond gældsspiral, og resulterer i, at man betaler mange gange mere end man oprindeligt skulle, hvis man overhovedet slipper ud af den.

Det er derfor en god idé både at overveje, om man virkelig har brug for lånet, og hvilket lån man skal vælge. Der findes hundreder af tilbud, der er forskellige på utallige parametre. Det kan derfor være svært at finde ud af præcis hvilket tilbud, der passer bedst til ens situation.

Takket være internettet er der dog sider, der gør det nemt at finde og sammenligne de bedste tilbud. Udbyderne af disse tilbud er firmaer som Gokredit, her kan du (sponseret link) låne penge hurtigt og nemt, så behøver du ikke at undvære computeren eller bilen alligevel.

Om Annoncørbetalt indhold

Annoncørbetalt indhold er et annonceformat, der er blevet til i samarbejde mellem Folketidende og en annoncør.

Folketidendes uafhængige redaktionelle medarbejdere er således ikke involveret i nogen faser af udviklingen af det betalte indhold. Lige som annoncørerne ikke har nogen indflydelse på det redaktionelle indhold på Folketidendes nyhedssites.

Når en artikel er markeret med ’annonce’ eller ‘annoncørbetalt indhold’, betyder det, at en annoncør har betalt for artiklen og har haft indflydelse på indholdet i den konkrete artikel.

Annoncørbetalt indhold skal leve op til Folketidendes øvrige stil, tone og den generelle kvalitet, som læserne normalt forventer sig at møde.

Annoncørbetalt indhold vil altid være tydeligt afmærket med ‘Annoncørbetalt indhold’ og annoncørens byline for at gøre det tydeligt for vores læsere, at artiklen er betalt. Desuden vil valg af skrifter, farver og design adskille sig fra vores uafhængige redaktionelle artikler for at undgå forveksling.

  • Annonce-billede-skabelon