Annoncørbetalt indhold

Annonce: Find emballage til ecommerce

Er du indehaver af en webshop, som sender fysiske varer – for eksempel tøj, elektronik, fødevarer eller lignende – til kunderne

Så har du behov for en stærk leverandør af (sponseret link) emballage til forsendelse. Og her kan du med stor fordel vælge Systemkassen.

Hvad er Systemkassen?

Systemkassen er Smurfit Kappa Danmarks webshop – din online forhandler af pap emballage i alle størrelser og udformninger.

Hos Systemkassen finder du et bredt udvalg af kasser og øvrig emballage i materialer af højeste kvalitet. Uanset om du står og skal bruge en ordentlig stak flyttekasser i forbindelse med din forestående flytning, eller om du er i markedet efter smukke gave æsker, kurve og kasser, kan Systemkassen hjælpe dig med at finde hvad du søger.

Systemkassen er leveringsdygtig i alle former for emballage, her under standard papkasser, papkasser til forsendelse, farligt gods papkasser, vin- og gaveemballage i pap, kød- og fiskekasser, frugt- og grøntkasser, bakker og mellemlægsark, bølgepap på rulle, pallecontainer i pap, og selvfølgelig gode, solide flyttekasser som kan holde til lidt af hvert.

Hvorfor købe emballage fra Systemkassen?

Når du køber papkasser hos Systemkassen kan du være sikker på at den kvalitetsmæssige standard er helt i top. Emballage til farligt gods samt til opbevaring af diverse fødevare mener lever selvfølgelig op til alle de sikkerhedsmæssige krav der stilles til netop denne type emballage.

Al pap emballage fra Systemkassen er fremstillet i pap af højeste kvalitet, og af robust og slidstærk karakter. Du får med Systemkassen en troværdig og pålidelig leverandør af emballage til netop din webshop – og et produkt som du kan være fuldt ud tilfreds med.

Systemkassen er leveringsdygtig i over 100 forskellige standard modeller, hvilket betyder at der er rigeligt ed størrelser og udformninger at vælge imellem. Den solide kvalitet gør at papkasser fra Systemkassen er nemme at stable, således at du kan spare plads på dit lager eller i forbindelse med transport. Blandt andet vil du kunne udnytte den tilgængelige plads på en standard europalle optimalt.

Der ud over er papkasser et miljøvenligt alternativ til andre former for emballage, idet materialet er billogisk nedbrydeligt og ikke koster det store at fremstille på klima kontoen. Og når du bestiller papkasser fra Systemkassen via systemkassen.dk kan du være sikker på at samtlige kasser leveres plano – det vil sige i sammenklappet tilstand – så de ikke optager unødig plads på dit lager.

Du kan læse mere, og bestille emballage online i webshoppen på Systemkassens hjemmeside systemkassen.dk

Om Annoncørbetalt indhold

Annoncørbetalt indhold er et annonceformat, der er blevet til i samarbejde mellem Folketidende og en annoncør.

Folketidendes uafhængige redaktionelle medarbejdere er således ikke involveret i nogen faser af udviklingen af det betalte indhold. Lige som annoncørerne ikke har nogen indflydelse på det redaktionelle indhold på Folketidendes nyhedssites.

Når en artikel er markeret med ’annonce’ eller ‘annoncørbetalt indhold’, betyder det, at en annoncør har betalt for artiklen og har haft indflydelse på indholdet i den konkrete artikel.

Annoncørbetalt indhold skal leve op til Folketidendes øvrige stil, tone og den generelle kvalitet, som læserne normalt forventer sig at møde.

Annoncørbetalt indhold vil altid være tydeligt afmærket med ‘Annoncørbetalt indhold’ og annoncørens byline for at gøre det tydeligt for vores læsere, at artiklen er betalt. Desuden vil valg af skrifter, farver og design adskille sig fra vores uafhængige redaktionelle artikler for at undgå forveksling.