Annoncørbetalt indhold

Annonce: Find kreativiteten frem og giv en god gave

Når man skal give en god gave, ønsker man altid at komme op med det bedste af det bedste, men for mange er det desværre rigtig svært, da kreativiteten halter. At være kreativ er i princippet slet ikke så svært, det handler blot om at benytte sig af de rigtige værktøjer fra værktøjskassen for at finde den bedste mulige gave overhovedet. I dette indlæg deler vi en række værktøjer, som du kan benytte næste gang du skal ud af finde en god gaveide til ham eller du holder af.

Mangler du yderligere inspiration efter du har været indlægget igennem, kan du søge efter flere gaveideer her.

Benyt dig af nedenstående værktøjer

Vi har gjort det nemt for dig, og har opstillet en række værktøjer som du kan benytte dig af herunder. Bemærk at disse råd er generelle og du skal have dig selv med i hele gavejagten – det er trods alt dig der skal købe dem, men tag gerne udgangspunkt i vores opstillede tips.

1) Tænk personligt
Det første som man kan gøre når man skal finde en god og kreativ gave, er at tænke personligt. På den måde bliver man helt automatisk nødt til at være en smule kreativ, da man begynder at tage udgangspunkt i modtagerens personlighed og interesser. Sådan tvinger man sig selv til at tænke i nye veje, end hvis man blot går ned til bestseller-hylden, for så at tage udgangspunkt i dette. En bestseller-gave betyder ikke at den passer på alle, det er blot et produkt som der er solgt meget af – dette betyder nødvendigvis ikke at det er en god gaveidé.

2) De sjove sammensætninger
En anden ting man kan gøre når der skal gives en kreativ gave, er at tænke på sjove sammensætninger. Mange tænker i fulde beløb og enkle produkter, men ofte kan en gave blive meget mere interessant, hvis man sammensætter flere forskellige ting – og især hvis der er en rød tråd imellem de forskellige ting. På den måde fremmer det kreativiteten og hele spændingsniveauet ved at modtage gaver – dels fordi der er flere pakker at lukke op, dels fordi der er tænkt over den idé man kommer med.

3) Den sjove søgen
Det sidste tip i forhold til at give kreative gaver, er bedst egnet til de mindste. Det kan være at man laver et nummer ud af gemme gaverne forskellige steder i huset, eller haven – lidt ligesom når der skal findes påskeæg til påske for at sætte tanken lidt i perspektiv.
Et afsluttende tip som du kan bruge, er at gå sammen med andre familiære relationer når gaven skal gives. Dette gør både at man får et større budget til at lave en sjov og anderledes gave, men man kan også bruge hinanden til at øge kreativiteten – for måske har den anden part tænkt en tanke, man ikke selv har tænkt og vice versa.

God gavejagt.

Om Annoncørbetalt indhold

Annoncørbetalt indhold er et annonceformat, der er blevet til i samarbejde mellem Folketidende og en annoncør.

Folketidendes uafhængige redaktionelle medarbejdere er således ikke involveret i nogen faser af udviklingen af det betalte indhold. Lige som annoncørerne ikke har nogen indflydelse på det redaktionelle indhold på Folketidendes nyhedssites.

Når en artikel er markeret med ’annonce’ eller ‘annoncørbetalt indhold’, betyder det, at en annoncør har betalt for artiklen og har haft indflydelse på indholdet i den konkrete artikel.

Annoncørbetalt indhold skal leve op til Folketidendes øvrige stil, tone og den generelle kvalitet, som læserne normalt forventer sig at møde.

Annoncørbetalt indhold vil altid være tydeligt afmærket med ‘Annoncørbetalt indhold’ og annoncørens byline for at gøre det tydeligt for vores læsere, at artiklen er betalt. Desuden vil valg af skrifter, farver og design adskille sig fra vores uafhængige redaktionelle artikler for at undgå forveksling.

  • Annonce-billede-skabelon