Annoncørbetalt indhold

Annonce: Flere danskere får brug for Økonomisk Boost

Der er en stigende tendens for at danskerne i dag låner uden at undersøge deres lån først. Ofte så bliver danskerne snydt ved store reklamer om billigt lån, her bliver de ramt af tårnhøje renter og en række forskellige omkostninger. Vi har derfor gjort hele processen markant nemmere for dig!

Hvorfor låne
Mange bliver skræmt hvis de først støder på et økonomisk problem. Det kan være regningen er på en halv månedsløn, hertil kan det være et problem der skal ordnes så hurtigt som muligt.

Det kan være bilen der har besluttet sig får at smide kæden, en affære der hurtigt kan koste 12000 kroner.

Hvis man f.eks. bruger bilen til at pendle mellem arbejde og hjem, så kan man måske ikke klare sig uden. Derfor skal det ordnes så hurtigt som muligt.

Det kan også være der er kommet en vandskade eller andet akut i hjemmet.

Det er almindelige ting der kan opstå, men det kræver ofte, at man hiver en større mængde penge op på stedet for at få det ordnet. Det er her man kan blive nødt til at optage et mindre lån.

Hvad skal du huske
Når du skal optage et banklån, så skal du huske der er en række forskellige tal som du skal tage højde for og undersøge. Det er bl.a. fordi, at der er så mange banker der tilbyder lån, men der er på samme tid rigtig mange som har brug for lånet.

Derfor kan du med fordel undersøge markedet godt inden du optager et lån, der er som regel mange penge at spare, hvis man blot bruger tiden det kræver. Selv hvis man står i en meget akut situation, så kan man i løbet af en enkel bank dag, få ringet rundt til en del.

Hvilke tal skal man holde øje med
Hvis du er klar til at ansøge om et lån hos banken, hertil kigger på nettet efter det bedste tilbud, så er der en række forskellige tal som er nødvendige, at undersøge.

Alle de nødvendige tal står på bankernes hjemmeside hvor du kan optage lånet. Det er blevet påkrævet af Finanstilsynet for, at du som kunde ikke kan blive snydt. Det er her vigtigt du udnytter dette og undersøger alle tallene.

Samlet kreditbeløb Det samlede kreditbeløb er meget simpelt, det er det du låner i kroner og øre. Det er meget forskelligt, hvor store beløber du kan låne. Inde hos (sponseret link) Sparxpres.dk kan du hurtigt og nemt, ansøge om et beløb mellem 10 og 50.000 kroner.

Løbetid Løbetiden er det antal måneder som du gerne vil låne pengene i. Det er vigtigt man husker, at jo længere løbetid lånet har, jo højere bliver omkostningerne på lånet.

Men den månedlige ydelse bliver naturligvis mindsket, jo længere løbetid man vælger.

Månedlige ydelse
Den månedlige ydelse er det beløb som du skal betale hver måned for at have lånet. Det indebærer alt det der skal betales i forhold til afbetaling, renter osv.

Samlede kreditomkostninger Samlede kreditomkostninger er et vigtigt tal. Du kan nemlig bruge tallet når du vil sammenligne de forskellige lån. Du kan nemlig her se præcis hvad det kommer til at koste, hvis du skal optage lånet igennem den institution.

Samlet beløb der skal betales tilbage Her kan man i store træk, sammenligne de mange forskellige lån. Du kan nemlig her se, hvor meget hele lånet kommer til at koste dig. Her bliver både oprettelse gebyret, renten, kreditbeløbet samt de resterende omkostninger lagt sammen.


Rente
Når du skal optage et lån hos en bank, så er der altid renter på lånet. Det er her banken, tjener deres profit på dit lån. Det er naturligvis også fordi renten, at du kan låne penge hos banken.

Det vigtigt at huske, bank rente er delt ind i to forskellige former. Når man skal optage et banklån kan man nemlig vælge imellem, variabel- og fast rente.

Variabelrente
Hvis du vælger at optage et lån der er baseret på en variabel rente, så skal man have et ekstra rådighedsbeløb. Den variable rente er baseret på markedsrenten.

Det betyder at renten variere, alt efter hvad markedsrenten ligger på. Du kan altså med variabelrente få et lån, hvor renten ligger lavere end de fleste andre låne typer. Det betyder dog også, at hvis der skulle ske noget der hurtigt påvirker markedsrenten, så kan din rente også stige.

Din rente bliver typisk fastsat, ved faste intervaller på 3. eller 6. måned.
Denne form for lån, bliver typisk også kaldt for tilpasningslån.

Fastrente
Den faste rente er den rente du kan ligge et fast budget omkring.

Hvis du har et lån med en fastrente, så får du et fast beløb du skal betale i renter igennem hele lånet fra start til slut. Det er typisk den fortrukne låneform, renten ligger her ofte højere end den variable rente fordi den højere sikkerhed.

ÅOP
Årige omkostninger i procent eller ÅOP, er det tal som du altid kan sammenligne alle dine lånetilbud med.

Det er nemlig hvad alle omkostningerne på lånet kommer til at koste dig om året. Det er inkl. det du betaler pr. måned og alle gebyrer.

Ud fra alle disse tal kan du vurdere hvorvidt et lån er godt eller ej. Det er meget vigtigt du i sær ved korte lån, undersøger ÅOP på lånet.

Om Annoncørbetalt indhold

Annoncørbetalt indhold er et annonceformat, der er blevet til i samarbejde mellem Folketidende og en annoncør.

Folketidendes uafhængige redaktionelle medarbejdere er således ikke involveret i nogen faser af udviklingen af det betalte indhold. Lige som annoncørerne ikke har nogen indflydelse på det redaktionelle indhold på Folketidendes nyhedssites.

Når en artikel er markeret med ’annonce’ eller ‘annoncørbetalt indhold’, betyder det, at en annoncør har betalt for artiklen og har haft indflydelse på indholdet i den konkrete artikel.

Annoncørbetalt indhold skal leve op til Folketidendes øvrige stil, tone og den generelle kvalitet, som læserne normalt forventer sig at møde.

Annoncørbetalt indhold vil altid være tydeligt afmærket med ‘Annoncørbetalt indhold’ og annoncørens byline for at gøre det tydeligt for vores læsere, at artiklen er betalt. Desuden vil valg af skrifter, farver og design adskille sig fra vores uafhængige redaktionelle artikler for at undgå forveksling.

  • a