Annoncørbetalt indhold

Annonce: Flotte vægge til hjemmet

New Yorker vægge har været fremme længe. Et sted, som mange har set dem, er i TV-serier om high-fashion, overklasse New York kultur, eller boligindretning. Man behøver dog på ingen måde kunne spejle sig selv i de mennesker for at købe ind i den smukke løsning, som en New Yorker væg er.

Den flotteste løsning

Jeg tror ikke det er en overdrivelse at sige, at New Yorker væggen er en af de flotteste løsninger, når det handler om skillevægge. De er nemlig flotte vægge i glas, der består af fag. Glasvægge tilbyder lys og afgrænsninger uden at gå på kompromis med rumlighedsfølelsen i hjemmet. De er altså ideelle, hvis man har en planløsning, hvor de fleste rum er forbundne.

De ser desuden lidt industrielle ud, pga. deres stålstrukturer, og tilfører dermed lidt kant til boligen. Selvfølgelig uden at skabe følelsen af at bo på en fabrik eller i en lagerhal. De passer desuden sammen med stort set alle stilarter inden for indretningen af dit hjem. Om du har en minimalistisk eller maksimalistisk indrettet bolig er underordnet.

Kan det betale sig?

Det er selvfølgelig ikke den billigste løsning på markedet i forhold til at lave en skillevæg. Det er dog heller ikke urimeligt dyrt. Desuden betyder prisen måske ikke alverden, hvis du har råderum i økonomien, og lyst til at tilføre et unikt, smukt og praktisk element til boligen.

Er du interesseret i at få en New Yorker væg i hjemmet kan du bruge (sponseret link) New Yorker prisberegner. Her kan du indsætte dine præcise mål og ønsker, og få en pris, hvor fragt og montering er inkluderet. Det betyder desuden, at væggen er skræddersyet lige efter dine behov. Du kan desuden få en dør i væggen, hvis der er behov for dette. Der er et hav af muligheder i forbindelse med den smarte New Yorker væg.

Om Annoncørbetalt indhold

Annoncørbetalt indhold er et annonceformat, der er blevet til i samarbejde mellem Folketidende og en annoncør.

Folketidendes uafhængige redaktionelle medarbejdere er således ikke involveret i nogen faser af udviklingen af det betalte indhold. Lige som annoncørerne ikke har nogen indflydelse på det redaktionelle indhold på Folketidendes nyhedssites.

Når en artikel er markeret med ’annonce’ eller ‘annoncørbetalt indhold’, betyder det, at en annoncør har betalt for artiklen og har haft indflydelse på indholdet i den konkrete artikel.

Annoncørbetalt indhold skal leve op til Folketidendes øvrige stil, tone og den generelle kvalitet, som læserne normalt forventer sig at møde.

Annoncørbetalt indhold vil altid være tydeligt afmærket med ‘Annoncørbetalt indhold’ og annoncørens byline for at gøre det tydeligt for vores læsere, at artiklen er betalt. Desuden vil valg af skrifter, farver og design adskille sig fra vores uafhængige redaktionelle artikler for at undgå forveksling.

  • Annonce-billede-skabelon