Annoncørbetalt indhold

Annonce: Få en omnichannel til din virksomhed

Vi tilbyder vores kunder én samlet it-løsning til administration, lager, bogholderi, webshop og kasseløsning.

Hvad er en omnichannel?

En omnichannel betyder, at der kun er et system for dig og dine medarbejdere at holde styr på. Her kan I samle alle relevante kanaler, lagre data, ordrer og alt andet, der er nødvendigt i hverdagen. Det strømliner processerne for jer - og gør derved oplevelsen bedre for jeres kunder.
En integreret omnichannel-løsning er også din måde at nå ud til dine kunder, uanset hvordan de gerne vil handle, om så det er online eller i en fysisk butik.

Den integrerede købsoplevelse

Med en (sponseret link) omnichannel til butikker og ehandel vil dine systemer blive integreret sådan at du kan holde styr på lageret på alle salgskanaler. Dine salgskanaler bliver integreret sådan at fysiske butiks og din webshops ERP-systemer taler sammen. På den måde kan du nå dine kunder uanset om de vil handle online eller i din butik eller en blanding, for eksempel ved at de køber online og gerne vil afhente varen i din butik.
POS-systemet er brancheførende og har masser af funktioner der kommer dig og din forretning til gode.
Omnichannel gør dig i stand til at optimere varekøb og ordrestyring, for eksempel ved at give dig overblik over dine indkøb og holde styr på bestillinger og genbestillinger.
Du får salgsværktøjer, der styrker din omsætning for eksempel ved at opsætte kampagner og rabatter og promovere dine bestsellers.
Integrationen af POS og ERP systemet betyder at du kan spare ressourcer på bogholderi, fordi alting er samlet i én database, som du altid har adgang til.
Du kan fastholde dine kunder ved loyalitetsprogrammer og rabatkuponer. Du kan lave skræddersyede tilbud og afbetalingsordninger til den enkelte kunde.
Der er hjælp til rapportering og analyse og du kan bruge omnichannel i dine butikker i Danmark og i udlandet. Og du kan gå omnichannel med en webshop.
Det er derfor værd at se nærmere på, hvis du vil spare tid og ressourcer i hverdagen.

Om Annoncørbetalt indhold

Annoncørbetalt indhold er et annonceformat, der er blevet til i samarbejde mellem Folketidende og en annoncør.

Folketidendes uafhængige redaktionelle medarbejdere er således ikke involveret i nogen faser af udviklingen af det betalte indhold. Lige som annoncørerne ikke har nogen indflydelse på det redaktionelle indhold på Folketidendes nyhedssites.

Når en artikel er markeret med ’annonce’ eller ‘annoncørbetalt indhold’, betyder det, at en annoncør har betalt for artiklen og har haft indflydelse på indholdet i den konkrete artikel.

Annoncørbetalt indhold skal leve op til Folketidendes øvrige stil, tone og den generelle kvalitet, som læserne normalt forventer sig at møde.

Annoncørbetalt indhold vil altid være tydeligt afmærket med ‘Annoncørbetalt indhold’ og annoncørens byline for at gøre det tydeligt for vores læsere, at artiklen er betalt. Desuden vil valg af skrifter, farver og design adskille sig fra vores uafhængige redaktionelle artikler for at undgå forveksling.

  • Annonce-billede-skabelon