Annoncørbetalt indhold

Annonce: Få hjælp og inspiration til langtidsrejser

Synes du, at den danske sommer er lidt for kort og vinteren lidt for lang? Benyt dig af langtidsrejser for at forkorte den danske vinter og få mere ud af din rejsedestination. Hvis du skal rejse alene, kan der være stor værdi at hente i singlerejser for 60+, hvor du vil rejse med en gruppe.

Hvis I har et inderligt ønske om, virkelig at kunne fordybe jer i din rejsedestination, kan det næste problem være, at finde ud af, hvor I så skal tage hen. Valget af ejsedestination med alt hvad den indebære fra seværdigheder til hotellet, som I skal bo på og restauranter i nærheden bliver ikke mindre vigtig, når I skal ud på en langtidsrejse. Du kan heldigvis finde hjælp og inspiration gennem de to links i denne artikel, hvor du også kan bestille en singlerejse for dig, som er 60+ og gerne vil dele din rejse med andre, selvom du rejser alene.

Nå det hele uden stress på en langtidsrejse

Du kender det sikkert, at I stresser rundt på jeres ferie for at se alle de ting, som I gerne vil, men ender alligevel med ikke at få set og oplevet det hele. Med (sponseret link) langtidsrejser kan I tage den helt med ro, have tid til at stoppe op og rent faktisk opleve de forskellige seværdigheder og samtidig nå alt det, som I gerne vil. Langtidsrejser foregår med enten 21 eller 28 overnatninger, og det er derfor primært for jer, som har lidt ekstra tid at tage ud af kalenderen med ønsket om at bruge den på at opleve en rejsedestination med langt mere nærvær end på en almindelig rejse.

Skal du rejse alene, og mangler du nogle at dele oplevelserne med? Så er du kommet til det helt rigtige sted

Er du 60 år eller derover, skal ud og rejse alene, og vil du samtidig gerne være en del af et fælleskab gennem rejsen? Singlerejser 60+ er i denne situation den perfekte løsning, da du vil komme ud og rejse med en gruppe af andre rejsende, som er i samme situation som dig. Når alle i gruppen er i samme situation aldersmæssigt, og at de rejser alene, er der stort potentiale for, at gode relationer kan opstå blandt jer. De oplevelser, som du får på rejser, bliver kun bedre og mere mindeværdige af, at du deler dem med nogen, og det sker ofte, at man kommer hjem fra en singlerejse med nye venskaber i bagagen udover de mange oplevelser, som I har haft sammen.

Om Annoncørbetalt indhold

Annoncørbetalt indhold er et annonceformat, der er blevet til i samarbejde mellem Folketidende og en annoncør.

Folketidendes uafhængige redaktionelle medarbejdere er således ikke involveret i nogen faser af udviklingen af det betalte indhold. Lige som annoncørerne ikke har nogen indflydelse på det redaktionelle indhold på Folketidendes nyhedssites.

Når en artikel er markeret med ’annonce’ eller ‘annoncørbetalt indhold’, betyder det, at en annoncør har betalt for artiklen og har haft indflydelse på indholdet i den konkrete artikel.

Annoncørbetalt indhold skal leve op til Folketidendes øvrige stil, tone og den generelle kvalitet, som læserne normalt forventer sig at møde.

Annoncørbetalt indhold vil altid være tydeligt afmærket med ‘Annoncørbetalt indhold’ og annoncørens byline for at gøre det tydeligt for vores læsere, at artiklen er betalt. Desuden vil valg af skrifter, farver og design adskille sig fra vores uafhængige redaktionelle artikler for at undgå forveksling.