Annoncørbetalt indhold

Annonce: Få hjælp til dine parkeringspladser hos professionel parkeringsselskab

Er du ansvarlig for administration af en ejendom med tilhørende parkeringspladser, som gerne skulle være til glæde for beboere eller medarbejdere? Så har du sikkert stiftet bekendtskab med fænomenet uvedkommende parkering.

Især private parkeringspladser beliggende i tæt bebyggede områder eller nær et interessepunkt oplever problemer med bilister som ønsker at snige sig til gratis parkering. Dette som oftest til stor fortrydelse og ærgrelse for de beboere eller ansatte i ejendommen, som kommer hjem til fuldt belagte parkeringspladser og derfor må se sig nødsaget til parkering på gaden.

Men hvad kan man stille op imod de frække parkeringssyndere?

Få hjælp til parkeringskontrol på dine private parkeringspladser

Der er flere veje at gå hvis du ønsker at komme den vedkommende parkering til livs. Hvis du har mulighed for at spærre området af, er det oplagt at hegne dine parkeringspladser ind, og etablere adgangskontrol. Denne kan foranstaltes ved bomme eller pullerter, som aktiveres ved fremvisning af en gyldig parkerings licens, en token eller måske endda ved nummerplade scanning.

Desværre er det ikke alle der har den mulighed. Og så må der tages mere kreative midler i brug.

Du kan for eksempel alliere dig med et professionelt parkeringsfirma som for eksempel UnoPark. UnoPark har mere end ti års erfaring inden for parkeringsløsninger til alle typer parkeringspladser, og vil med sikkerhed kunne hjælpe dig med at finde den helt rigtige løsning.

Hos UnoPark er kunden i centrum. Derfor vil du altid blive tilkendt din egen personlige parkerings konsulent, som kan hjælpe dig med at skræddersy en parkeringsløsning som matcher dine ønsker og dine parkeringspladsers unikke disposition og udformning.

Hvordan kan UnoPark hjælpe mig?

En parkeringsløsning fra UnoPark kan for eksempel indeholde regelmæssig (sponseret link) parkeringskontrol ved dygtige og veltrænede parkeringsvagter. Vagter fra UnoPark har gennemgået den obligatoriske træning i konflikt håndtering og nedtrapning, og er selvfølgelig i besiddelse af hjemmel og beføjelse til udstedelse af bøde forlæg.

Når du vælger UnoPark som din parkeringspartner, vil firmaet forestå inddrivelse af de skyldige beløb. Og UnoPark sørger samtidig for behørig skiltning på dine parkeringspladser, således at ingen kan være i tvivl om at disse er overvåget af professionelle parkeringsvagter.

Hos UnoPark får du desuden fordelen af til hver en tid selv at kunne administrere dine parkeringspladser. Dette sker ved hjælp af en app, som kan installeres på smartphone eller tablet, og som gør det muligt for dig at udstede eller tilbagekalde parkeringstilladelser. Du kan kontakte UnoPark via hjemmesiden på UnoPark.dk

Om Annoncørbetalt indhold

Annoncørbetalt indhold er et annonceformat, der er blevet til i samarbejde mellem Folketidende og en annoncør.

Folketidendes uafhængige redaktionelle medarbejdere er således ikke involveret i nogen faser af udviklingen af det betalte indhold. Lige som annoncørerne ikke har nogen indflydelse på det redaktionelle indhold på Folketidendes nyhedssites.

Når en artikel er markeret med ’annonce’ eller ‘annoncørbetalt indhold’, betyder det, at en annoncør har betalt for artiklen og har haft indflydelse på indholdet i den konkrete artikel.

Annoncørbetalt indhold skal leve op til Folketidendes øvrige stil, tone og den generelle kvalitet, som læserne normalt forventer sig at møde.

Annoncørbetalt indhold vil altid være tydeligt afmærket med ‘Annoncørbetalt indhold’ og annoncørens byline for at gøre det tydeligt for vores læsere, at artiklen er betalt. Desuden vil valg af skrifter, farver og design adskille sig fra vores uafhængige redaktionelle artikler for at undgå forveksling.