Annoncørbetalt indhold

Annonce: Få styr på din økonomi med disse tre gode råd

Det er hårdt arbejde, at holde styr på en sund økonomi. Dette gælder både studerende, arbejdsløse, pensionister osv. Der er mange begreber rundt omkring, som kan gøre det svært for selv de kløgtigste hoveder, at holde styr på hvordan man skal forstå tallene på ens bankkonto. Heldigvis behøver det ikke alt sammen være volapyk og røde tal. For at få styr på sin økonomi gælder det om at holde det simpelt og overskueligt, og nedenfor vil du kunne læse om hvordan det nemt kan gøres.

Kend dit rådighedsbeløb

Det første skridt i jagten på en sund og god økonomi er at kende ens (sponseret link) rådighedsbeløb. Dette er et simpel begreb, som er let at forstå. Et rådighedsbeløb er nemlig det beløb, som du har til rådighed når alle regninger og faste udgifter er betalt. Rådighedsbeløbet er et godt tal, at kende 100% til, da du ved at kende det, ved præcis hvor meget du har til forbrug hver måned.

Ved at kende rådighedsbeløbet vil du nemt kunne få overblik over hvor mange penge, du har hver måned. Derudover vil det give dig mulighed for at spare op, samtidig med at det mindsker risikoen for at du får overtræk. Det er er samtidig et af de nøgletal som banken kigger på, hvis du en dag skal låne penge til noget. Derfor er det en stor fordel, at have styr på dette tal.

Læg et budget og overhold det

Hvis du kender dit rådighedsbeløb, og derfor kender dine faste udgifter hver måned, så er du allerede halvvejs til at have lagt et budget. Et budget er yderligere med til at skabe overblik over din økonomi, og på den måde også vise, hvad du bruger dine penge på og hvor meget. Et budget er opdelt i flere kategorier: Fast indtjening, faste udgifter og variable omkostninger.

Den faste indtjening betegner hvor mange penge, du får ind hver måned. Hvor de faste udgifter betegner, de udgifter som du har hver måned. De variable omkostninger betegner de udgifter, som ændrer sig fra måned til måned - det kan være tøj, biografture, mad og husholdning osv.

Når du har lagt et budget, og fået et overblik over hvad du bruger dine penge på, er det meget nemmere at se hvor du kan spare penge.

Benyt dig af fordele

Der er mange fordele at hente og derved mange penge at spare - det gælder bare om at lede ordentligt efter den. Studierabatten er blevet udbredt nu, og det er meget få steder, som ikke benytter sig af at hjælpe, de studerende på vej via rabatter. Det er dog ikke alle, som skilter lige godt med det. Det samme gælder pensionist og aldersrabatter, som snildt kan være gemt et sted, hvor du som kunde ikke lægger mærke til det. Derfor kan du med fordel spørge efter dem. Det skader ingen, at spørge om der er studie eller børnerabat. På den måde har du muligheden for i længden at spare penge.

Om Annoncørbetalt indhold

Annoncørbetalt indhold er et annonceformat, der er blevet til i samarbejde mellem Folketidende og en annoncør.

Folketidendes uafhængige redaktionelle medarbejdere er således ikke involveret i nogen faser af udviklingen af det betalte indhold. Lige som annoncørerne ikke har nogen indflydelse på det redaktionelle indhold på Folketidendes nyhedssites.

Når en artikel er markeret med ’annonce’ eller ‘annoncørbetalt indhold’, betyder det, at en annoncør har betalt for artiklen og har haft indflydelse på indholdet i den konkrete artikel.

Annoncørbetalt indhold skal leve op til Folketidendes øvrige stil, tone og den generelle kvalitet, som læserne normalt forventer sig at møde.

Annoncørbetalt indhold vil altid være tydeligt afmærket med ‘Annoncørbetalt indhold’ og annoncørens byline for at gøre det tydeligt for vores læsere, at artiklen er betalt. Desuden vil valg af skrifter, farver og design adskille sig fra vores uafhængige redaktionelle artikler for at undgå forveksling.

  • Annonce-billede-skabelon