Annoncørbetalt indhold

Annonce: Få styr på dit udendørs sommerarrangement uden for meget besvær


Sommeren nærmer sig med hastige skridt, solen skinner og humøret stiger gradvist. Får du også lyst til at holde en kæmpe fødselsdagsfest under blå himmel? Eller har du måske en helt anden fejring i sigte? Hvad end du kan se frem til konfirmation, bryllup, firmafest eller noget helt andet, er det oplagt at få styr på maden først. Maden er ofte en af de ting, der kan afholde folk fra at kaste sig ud i at afholde større arrangementer.

Det behøver dog slet ikke være så svært, som du måske går og forestiller dig – eksempelvis kunne du starte med at kontakte Hooked og spørge dem om hjælp. Med (sponseret link) Hooked mad ud af huset kan du nemlig føle dig tryg ved, at maden nok skal blive en success. Og så er der allerede en stor post at krydse af listen, så du kan koncentrere dig om andre ting.

Mad der gør glad

Hooked mad ud af huset er et godt valg i stort set alle tilfælde. Maden er på en gang virkelig lækker og samtidig afslappet nok til, at den ikke skræmmer nogen væk. Det er nemlig ikke ‘snobbet’ mad – derimod er det mad der tilfredsstiller ganen, maven og hjertet skønneste vis. Samtidig er menuen en fryd for øjet og fyldt med dejlige farver, der nok skal få gæsterne i godt humør allerede inden, de smager på den – for ikke at tale om når de endelig sætterne tænderne i den. Hooked mad ud af huset er en sikker vinder, når det gælder mad, der samler mennesker og sætter gang i positive samtaler.

På med solbrillerne

Herudover er Hooked mad ud af huset et genialt valg til sommerarrangementet, fordi der er mulighed for at få besøg af deres genkendelige, blå foodtruck i København, på Nordsjælland eller i omegnen. Det er et twist til den klassiske servering, og dine gæster vil helt sikkert finde det både hyggeligt og opfindsomt. Samtidig er der et stort udvalg af serveringer, som du kan vælge imellem. Så er det bare på med solbrillerne – det gode humør kommer helt naturligt.

Ingen grund til nervøsitet


Dog kan det være, at du lige har lyst til at smage på sagerne først. Det har du selvfølgelig også mulighed for. Hvis du kigger forbi en af deres restauranter i København, har du rig mulighed for at testsmage menuen. På den måde ved du præcist, hvad du og dine gæster har at se frem imod til selve arrangementet, og det kan næsten kun få dig til at glæde dig endnu mere. Kort sagt: få styr på maden og ro i maven.

Om Annoncørbetalt indhold

Annoncørbetalt indhold er et annonceformat, der er blevet til i samarbejde mellem Folketidende og en annoncør.

Folketidendes uafhængige redaktionelle medarbejdere er således ikke involveret i nogen faser af udviklingen af det betalte indhold. Lige som annoncørerne ikke har nogen indflydelse på det redaktionelle indhold på Folketidendes nyhedssites.

Når en artikel er markeret med ’annonce’ eller ‘annoncørbetalt indhold’, betyder det, at en annoncør har betalt for artiklen og har haft indflydelse på indholdet i den konkrete artikel.

Annoncørbetalt indhold skal leve op til Folketidendes øvrige stil, tone og den generelle kvalitet, som læserne normalt forventer sig at møde.

Annoncørbetalt indhold vil altid være tydeligt afmærket med ‘Annoncørbetalt indhold’ og annoncørens byline for at gøre det tydeligt for vores læsere, at artiklen er betalt. Desuden vil valg af skrifter, farver og design adskille sig fra vores uafhængige redaktionelle artikler for at undgå forveksling.