Annoncørbetalt indhold

Annonce: Få varmen med en ferie i Tyrkiet

Trænger du bare til at komme ned til varmere himmelstrøg og få tanket energi igen? Måske du gennem det sidste lange stykke tid har givet den fuld gas på arbejdet. Efter det værste af coronakrisen er ved at være overstået, er der rigtig mange, der har oplevet, at der er pres på, når man er på arbejde, fordi der i mange tilfælde mangler hænder. Derfor kan det også være, du måske trænger endnu mere til ferie, end du plejer. Men hvor skal turen gå hen?

Måske I familien har haft snakket lidt om, hvad I godt kunne tænke jer. Der er næsten altid forskel på, hvad folk gerne vil, men så handler det måske i stedet om, at I får snakket igennem, hvilke ting I godt kunne tænke jer. Hvis det hele handler om, at I gerne vil have sol, varme og adgang til strand og pool, så er der rigtig mange lande, der har meget at tilbyde.

(Sponseret link) Rejs med Corendon, som tilbyder rigtig mange forskellige rejser til blandt andet Tyrkiet. Her kan I være helt sikre på at få den sol og varme, I higer efter, og rigtig mange hoteller har også tilbud til børnefamilier, så alle er underholdt dagen lang.

Hvornår vil I gerne rejse?

Hvis I går efter at rejse i børnenes sommerferie, kan I roligt regne med, at I formentlig ikke bliver de eneste turister. Specielt hvis I vælger at rejse til byer, der også fungerer som populære turistmål. Til gengæld betyder det også, at børnene garanteret vil finde andre jævnaldrende at lege med, så I ikke behøver være der hele tiden. Så kan I kombinere det med ting, der er for hele familien.

Alternativt kan det være, I har mulighed for at tage lidt ferie og rejse uden for sæsonen. Her vil temperaturen typisk være en anelse lavere, så hvis I ikke er til decideret hedebølge og risiko for solskoldning, kan det være, det er en bedre løsning for jeres familie. Det er i hvert fald nogle af de ting, I kan overveje.

Tyrkiet har mange byer, der er mindre kendte turistmål, som I kan overveje at tage til. Her kan I få oplevet en masse kulturelt og set noget, I måske ikke har oplevet før. Det kan give ferien et ekstra lag og være noget, I helt sikkert vil kunne fortælle om, når I kommer hjem igen.

Om Annoncørbetalt indhold

Annoncørbetalt indhold er et annonceformat, der er blevet til i samarbejde mellem Folketidende og en annoncør.

Folketidendes uafhængige redaktionelle medarbejdere er således ikke involveret i nogen faser af udviklingen af det betalte indhold. Lige som annoncørerne ikke har nogen indflydelse på det redaktionelle indhold på Folketidendes nyhedssites.

Når en artikel er markeret med ’annonce’ eller ‘annoncørbetalt indhold’, betyder det, at en annoncør har betalt for artiklen og har haft indflydelse på indholdet i den konkrete artikel.

Annoncørbetalt indhold skal leve op til Folketidendes øvrige stil, tone og den generelle kvalitet, som læserne normalt forventer sig at møde.

Annoncørbetalt indhold vil altid være tydeligt afmærket med ‘Annoncørbetalt indhold’ og annoncørens byline for at gøre det tydeligt for vores læsere, at artiklen er betalt. Desuden vil valg af skrifter, farver og design adskille sig fra vores uafhængige redaktionelle artikler for at undgå forveksling.