Annoncørbetalt indhold

Annonce: Garageport: To ting du skal vide når du skal have en ny


Mange danskere har garager til deres biler, fordi de beskytter bilerne mod både vind og vejr samt tyveri. Og det er især vigtigt at have en ordentlig garageport, hvis der ikke skal komme uvedkommende ind og i værste fald stjæle køretøjet. Derfor kan det ofte være nødvendigt at udskifte sin gamle port med en ny.

Porte er typisk skræddersyede, fordi de skal passe til forskellige garager. Skal du have en ny garageport, er det derfor vigtigt, at du tænker over, hvordan din garage er konstrueret, og hvordan du vil have, porten skal se ud. På denne måde hjælper du portmontøren bedst muligt med at finde en velpassende port, som du også kan lide udseendet på.

1 Porte til garage er skræddersyet efter dine behov

(Sponseret link) Garageport skal være skræddersyet. Virksomheden, der skal montere din port, gør det baseret på dine ønsker og behov. Virksomheden kommer nemlig ud til dig og sørger for at opmåle garagen og finde ud af, hvilken størrelse og bredde din port skal have. Du kan derfor regne med at få en garageport på mål, som er ordentlige.

Derudover kan du regne med at få en port, som passer, uanset om din garage har de typiske standardmål eller ej. Det vil sige, at alt fra den normale bil til lastbil kan komme ind i garagen.

For at gøre det nemmere for montørerne at finde den perfekte garageport til dig, kan du med fordel tænke over:

1) Garagens struktur: Er det en dobbeltgarage? Er der skæve vinkler i garagen? Højt eller lavt loft? Skal porten fylde meget eller lidt?

2) Om det skal være en garageport med dør og vinduer: Vil du gerne have, at der kommer lys ind i garagen?

3) Om det skal være med eller uden automatisk betjening

4) Design og farve: Hvilken farve og design synes du ville komplimentere dit hus?

2 Prisen på garageporte afhænger af målene

Det er målene på din specifikke port, der afgør, hvor meget du skal betale for den. Typisk har virksomheder dog priser, som starter ved 8.000 kr. Det kan fx. være tilfældet, hvis din port skal have en bredde på 241cm og en højde på 194 cm. Priserne kan løbe op til omkring 13.000 kr. hvis porten skal have en bredde på 253 cm og en højde på 214 cm.

Mange virksomheder har på deres hjemmeside en prisberegner, hvor du kan indtaste målene, som porten skal have. Ud fra de mål, giver beregneren dig så en cirkapris, du kan forholde dig til. Denne beregner kan du med fordel bruge for at få lidt en idé om, hvor meget du skal af med.

Du kan også med fordel booke et gratis møde med virksomheden, som skal montere din port for at blive klogere på dine muligheder samt få råd og vejledning samt gode tilbud på garageporte.

Når du skal have en ny garageport, skal du kort fortalt vide, at de er skræddersyede og at prisen afhænger af målene. For at få en port, du er tilfreds med og lever op til dine ønsker, skal du derfor bl.a. fortælle portmontørerne, om der skal være vinduer og hvilken farve, porten skal være.

Om Annoncørbetalt indhold

Annoncørbetalt indhold er et annonceformat, der er blevet til i samarbejde mellem Folketidende og en annoncør.

Folketidendes uafhængige redaktionelle medarbejdere er således ikke involveret i nogen faser af udviklingen af det betalte indhold. Lige som annoncørerne ikke har nogen indflydelse på det redaktionelle indhold på Folketidendes nyhedssites.

Når en artikel er markeret med ’annonce’ eller ‘annoncørbetalt indhold’, betyder det, at en annoncør har betalt for artiklen og har haft indflydelse på indholdet i den konkrete artikel.

Annoncørbetalt indhold skal leve op til Folketidendes øvrige stil, tone og den generelle kvalitet, som læserne normalt forventer sig at møde.

Annoncørbetalt indhold vil altid være tydeligt afmærket med ‘Annoncørbetalt indhold’ og annoncørens byline for at gøre det tydeligt for vores læsere, at artiklen er betalt. Desuden vil valg af skrifter, farver og design adskille sig fra vores uafhængige redaktionelle artikler for at undgå forveksling.