Annoncørbetalt indhold

Annonce: Giv dine facader et tiltrængt løft

Det danske vejr kan byde på lidt af hvert i form af sol, regn, hagl og sne. Alle disse ting sætter dine husfacader på prøve. Og selvom dit hus egentlig klarer opgaven godt, så kan det nogle gange ske, at uønskede elementer som f.eks. fugt og svamp kan snige sig ind.

Det er bestemt ikke noget du have til at ske, hverken for dig eller for dine husfacader, så derfor kan du med fordel bruge noget (sponseret link) facademaling hos malgodt, for at give dit hus den bedste beskyttelse.

Hvad er facademaling?

Facademaling er dine husfacaders yderste beskyttelse. Dette er ikke kun nødvendigt på facader af træ, men også på mursten. Facademaling yder en beskyttende ’skal’ på dine husfacader og holder fugt og lignende ude. Derudover får du også mulighed for at sætte dit eget præg på dit hus med diverse farver og lignende. Du kan f.eks. vælge at male dine husfacader blå, da det er med til at holde insekter væk. Eller du kan vælge en gul maling, og få dit sommerhus til at se ud som om, at det var blevet løftet direkte ud af en svensk skov.

Hvorfor skal du beskytte dine facader

Du skal beskytte dine husfacader – og beskytte dem ret nidkært – på grund af risikoen for svamp og fugt. Det kan som sagt resultere i svamp og fugt, hvilket ikke blot er grimt, det svækker også holdbarheden af dine husfacader. Derudover er det også være usundt at bo i et hus, der er ramt af svamp, og det er et stort arbejde at slippe af med svamp, når først det er kommet. Derfor er det bedst at være på forkant med eventuelle problemer. Det er sundere og billigere i det lange løb.

Inden du starter

Inden du starter med at påføre facademaling, er det vigtigt, at du sikrer, at underlaget er tørt. Derudover skal underlaget helst være frit for snavs og skidt, da det kan det kan vise som buler på facaden, når malingen er blevet påført. Giv derfor dine facader den store rensetur, og skrab facaderne fri for snavs og puds. Inviter gerne nogle folk over til at hjælpe. Maleri af facader tager lang tid, men jo flere hænder, som griber en pensel, jo hurtigere går det. Bare husk at kvittere med øl og pizza. Ellers kan du få svært ved at lokke dem tilbage næste gang dine facader skal males.

Om Annoncørbetalt indhold

Annoncørbetalt indhold er et annonceformat, der er blevet til i samarbejde mellem Folketidende og en annoncør.

Folketidendes uafhængige redaktionelle medarbejdere er således ikke involveret i nogen faser af udviklingen af det betalte indhold. Lige som annoncørerne ikke har nogen indflydelse på det redaktionelle indhold på Folketidendes nyhedssites.

Når en artikel er markeret med ’annonce’ eller ‘annoncørbetalt indhold’, betyder det, at en annoncør har betalt for artiklen og har haft indflydelse på indholdet i den konkrete artikel.

Annoncørbetalt indhold skal leve op til Folketidendes øvrige stil, tone og den generelle kvalitet, som læserne normalt forventer sig at møde.

Annoncørbetalt indhold vil altid være tydeligt afmærket med ‘Annoncørbetalt indhold’ og annoncørens byline for at gøre det tydeligt for vores læsere, at artiklen er betalt. Desuden vil valg af skrifter, farver og design adskille sig fra vores uafhængige redaktionelle artikler for at undgå forveksling.