Annoncørbetalt indhold

Annonce: Guide: kom ukrudtet mellem dine fliser til livs

Der er ikke noget som en hyggelig terrasse, hvor du kan sidde og nyde de lange danske sommeraftener med familie og venner over noget dejligt at spise direkte fra grillen.

Terrassen er på mange måder udgangspunktet for sommerhygge rundt omkring i de danske haver, og det er selvfølge derfor vigtigt at have en terrasse, som er indbydende og rar at opholde sig på.

En indbydende terrasse er alfa og omega for lysten til at spendere de lange sommerdage uden i haven, og det kan derfor betale sig at gøre noget ud af at holde terrassen ren og pæn at se på.

Der er dog én ting, som generer rigtig mange terrasseejere, og som er rigtig svært at kommer af med. Det er naturligvis uønsket ukrudt i fugerne mellem dine fliser, hvor der ikke er nok plads til at komme ned med et hakkejern, og hvor det er rigtig svært at hive det hele op med håndkraft.

Men det findes der heldigvis en løsning på. Du kan nemlig fylde dine fuger på terrassen ud med (sponseret link) billigt stenmel og en gang for alle komme det irriterende ukrudt mellem dine fliser til livs.

Hvad er stenmel?

Stenmel er et fint produkt lavet af enten knuste sten eller knust granit. Stenmel er velegnet til at fylde i dine fuger på terrassen, fordi de små stenpartikler har en kantet struktur, hvilken giver stor friktion imellem dem.

Det er denne friktion, der gør stenmel til et rigtig solidt produkt, da det er friktionen, der sørger for, at stenmelet ikke bliver skyllet væk, når det regner.

Derfor forbliver stenmelet liggende mellem dine fliser lige meget vind og vejr, hvor det vil holde ukrudtet nede og give dig en pæn og ren overflade på terrassen mange år fremover.

Sådan bruger du stenmel

Hvis du er ved at lægge en ny terrasse, kan du erstatte det normale flisesand med stenmel. Når du har lagt fliserne, skal du således bare smide et godt lag stenmel udover terrassen, hvorefter du fejer det godt rundt og ned i fugerne.

Hvis du gerne vil benytte stenmel på en eksisterende terrasse, skal du først rense dine fuger helt op for jord og ukrudt, så der bliver plads til et godt lag af stenmel mellem alle dine fliser.

Det kan være hårdt arbejde, men det betaler sig, for på den måde kan du undgå at skulle luge ukrudt på terrassen nogensinde igen.

Om Annoncørbetalt indhold

Annoncørbetalt indhold er et annonceformat, der er blevet til i samarbejde mellem Folketidende og en annoncør.

Folketidendes uafhængige redaktionelle medarbejdere er således ikke involveret i nogen faser af udviklingen af det betalte indhold. Lige som annoncørerne ikke har nogen indflydelse på det redaktionelle indhold på Folketidendes nyhedssites.

Når en artikel er markeret med ’annonce’ eller ‘annoncørbetalt indhold’, betyder det, at en annoncør har betalt for artiklen og har haft indflydelse på indholdet i den konkrete artikel.

Annoncørbetalt indhold skal leve op til Folketidendes øvrige stil, tone og den generelle kvalitet, som læserne normalt forventer sig at møde.

Annoncørbetalt indhold vil altid være tydeligt afmærket med ‘Annoncørbetalt indhold’ og annoncørens logo for at gøre det tydeligt for vores læsere, at artiklen er betalt. Desuden vil valg af skrifter, farver og design adskille sig fra vores uafhængige redaktionelle artikler for at undgå forveksling.