Annoncørbetalt indhold

Annonce: Hvad er fibernet?

Der findes mange forskellige typer af bredbånd, og det kan være svært at finde hoved og hale i dem. Én af de mest populære internetløsninger er bredbånd via fiber.

Men hvad er (sponseret link) fibernet egentligt? Fibernet er den nyeste teknologi indenfor bredbåndsløsninger. Nyheden findes i selve kablet - et såkaldt optisk kabel, der består af glas og plastik. Det innovative kabel er supereffektivt, når det kommer til hastighed, og signalet transporteres med lysets hast langt hurtigere end ved de traditionelle bredbåndskabler.

Skal jeg vælge fibernet?

Det er svært at give et endegyldigt svar på, om fibernet er den ideelle løsning for dig, da det kommer an på dine individuelle behov. Fibernet er en hurtig internetløsning og derfor et godt valg, hvis du eksempelvis spiller meget computer eller generelt bruger mange programmer, som kræver en hurtig upload-hastighed. Men ligesom ved de fleste andre løsninger findes der både fordele og ulemper ved fibernet.

Vi har samlet nogle af de mest prominente forskelle på internetløsningerne på markedet, så du nemt kan danne dig et overblik over, hvilken forbindelse der er den bedste for dig.

Fordele ved fibernet

Ved fibernet transporteres signalet gennem de såkaldte lyslederkabler, som kan overføre data med lysets hast. De innovative kabler giver et internetsignal, der er langt hurtigere sammenlignet med det klassiske bredbånd.

Fibernettet giver dig et hurtigt og stabilt internet både i up- og download-hastighed. Du får en forbindelse, som er bedre stillet til at håndtere flere brugere på samme netværk, uden at det giver forsinkelser. Fibernettet har takket være den imponerende hastighed en lavere forsinkelse, hvilket er en fordel for dig, som gamer meget, streamer eller bruger mange apps.

Ulemper ved fibernet

Selvom der er mange fordele ved fibernet, er der også enkelte ulemper, som du bør være opmærksom på, inden du investerer i denne internetløsning.

Fibernet er fortsat en nyere teknologi, der ikke lige så udbredt i Danmark, som andre bredbåndsløsninger. Og det er endnu ikke alle husstande i Danmark, der kan få fibernet. Du kan med fordel tjekke, om fibernet er en mulighed i dit lokalområde via din internetudbyder.

Hvis der er gjort klar til fibernet i dit lokalområde, er næste skridt at få internettet installeret. Det kræver ofte, at din internetudbyder monterer en fiberboks i din bolig.

Hos Fibia kan du ved at indtaste din adresse se, om du kan få fibernet på din bopæl. Her finder du også forskellige internetpakker, så du med sikkerhed kan finde en løsning, der passer til netop dine behov.

Med fibernet fra Fibia får du adgang til Waoos prisvindende internet. Waoo er for 11. år i træk kåret af forbrugerne som Danmarks bedste internetselskab. Med fibernet hos Fibia får du et stærkt internet til at streame, game eller som samarbejdspartner på hjemmekontoret.

Om Annoncørbetalt indhold

Annoncørbetalt indhold er et annonceformat, der er blevet til i samarbejde mellem Folketidende og en annoncør.

Folketidendes uafhængige redaktionelle medarbejdere er således ikke involveret i nogen faser af udviklingen af det betalte indhold. Lige som annoncørerne ikke har nogen indflydelse på det redaktionelle indhold på Folketidendes nyhedssites.

Når en artikel er markeret med ’annonce’ eller ‘annoncørbetalt indhold’, betyder det, at en annoncør har betalt for artiklen og har haft indflydelse på indholdet i den konkrete artikel.

Annoncørbetalt indhold skal leve op til Folketidendes øvrige stil, tone og den generelle kvalitet, som læserne normalt forventer sig at møde.

Annoncørbetalt indhold vil altid være tydeligt afmærket med ‘Annoncørbetalt indhold’ og annoncørens byline for at gøre det tydeligt for vores læsere, at artiklen er betalt. Desuden vil valg af skrifter, farver og design adskille sig fra vores uafhængige redaktionelle artikler for at undgå forveksling.