Annoncørbetalt indhold

Annonce: Hvorfor ansøge om et lån uden sikkerhed?

Med reklamer, renter og konkurrence blandt låneudbyderne kan det være en udfordring, at finde frem til, hvorfor det kan give god mening at ansøge om et lån uden sikkerhed.

Bliv her lidt klogere på, hvad det reelt vil betyde.
At ansøge om et lån kan i mange sammenhænge være fordelagtigt. Det kan være du får en uventet regning ind ad døren en måned, din computer går i stykker midt i en eksamen, eller du står overfor at skulle lease en bil.
Der findes mange et hav af udbydere, der alle tilbyder noget forskelligt. De har alle deres målgruppe, og specialiserer sig inden for et felt. Nogle tilbyder mikrolån (f. eks 4.000 kr.), mens andre gør sig i større, længere varige låneaftaler.
Men hvad er fordelene egent ved, at tage et lån?

Du får pengene med det samme
En af de større fordele, og grunden til kviklån er blevet så populære er, at man hurtigt kan stå med pengene i lommen.
De fleste online låneudbydere giver svar inden for ganske kort tid efter, man har sendt ansøgningen afsted, og tit kan man have pengene på sin konto allerede samme dag (hvis man er heldig).
Det er en stor fordel, hvis man står i en situation, hvor man akut mangler penge til noget.

Det er nemt
I dag er det nemmere end nogensinde før, at låne penge online. Man kan bruge sin smartphone, computer eller tablet – hvad end man har ved hånden.
Med få klik kan man indsende sin låneansøgning, Alt man skal have er sit NemID, og du får hurtigt svar. I Norge har de også introduceret en type nemid til at ansøge om lån med den forskel, at det kaldes bankid (læs mere på (sponseret link) www.billigeforbrukslån.no)

Du slipper for snakken med banken
Da forbrugslån ikke stiller krav til, at du stiller sikkerhed i hus og bil, blander de sig ikke i, hvad du bruger pengene til.
Derfor undgår man, at skulle møde op i banken til en snak med sin bankrådgiver.
Kreditvurderingen foregår nemmere ved usikrede lån, hvor de blot tjekker din alder, at man står i RKI samt ens skatte/løn forhold.
Så i stedet for banken skal tinglyse din ejendom osv. kan du helt selv have kontrol over din egen situation. Man kan altså selv vælge, hvor meget, man vil låne (det skal selvfølgelig godkendes), og hvor lang tid man vil bruge på at afbetale. Det er en fordel for eksempelvis den studerende, der får mulighed for drømmerejsen, men bliver nægtet af banken, der ser skævt på situationen.
Man kan altså med kviklån mere selv at skulle bestemme, da det er individuelt tilrettelagt. Her er der diskretion, og man bestemmer helt selv, hvordan pengene skal forvaltes.

Det kan være et godt alternativ
Står man og skal låne et mindre beløb (f.eks. 3000 kr.), kan det faktisk være billigere end at gå til banken, og man kan endda nogle steder gøre det rentefrit. Fordelen er her, at man ikke skal betale gebyr til PBS, stiftelse osv.
På den måde behøver det ikke at blive en dyr fornøjelse, at tage et kviklån.

Tænk dig om, før du indgår en aftale
Med lån uden sikkerhed ser man, at der kan være høje renter, så vær opmærk på, at privatøkonomien og den indkomst, man har, hænger sammen med afbetalingsordningen.
Kviklån bør ses som en hurtig løsning på et akut problem. Det fungerer fint, hvis der er tale om en computer, der er gået i stykker, eller en uforudset regning en måned. Men er der et overordnet problem med budgettet, kan det være en langt bedre løsning at tale med sin almindelige bank.
Et lån kan være fordelagtigt, men vær altid opmærksom på, at betale til tiden. Gør man ikke det, kan det hurtigt eskalere, og i sidste ende kan man blive registreret hos RKI.
Overvej grundigt, hvad pengene skal bruges til, før du træffe din beslutning. Lav en oversigt over budgettet, og se om det giver mening. Der er både fordele og ulemper ved at tage et kviklån.
Et sidst godt råd er også, at sammenligne de forskellige tilbud, renter osv. der er, for dermed at have det fulde overblik over, hvilket lån samt låneudbyder, der passer til behovet. Brug det, at der er stor konkurrence til din fordel, da mange er villig til at presse priserne ned.
Lån forsvarligt, betal til tiden. Så kommer du langt, når det gælder et lån uden krav til sikkerhed.

Om Annoncørbetalt indhold

Annoncørbetalt indhold er et annonceformat, der er blevet til i samarbejde mellem Folketidende og en annoncør.

Folketidendes uafhængige redaktionelle medarbejdere er således ikke involveret i nogen faser af udviklingen af det betalte indhold. Lige som annoncørerne ikke har nogen indflydelse på det redaktionelle indhold på Folketidendes nyhedssites.

Når en artikel er markeret med ’annonce’ eller ‘annoncørbetalt indhold’, betyder det, at en annoncør har betalt for artiklen og har haft indflydelse på indholdet i den konkrete artikel.

Annoncørbetalt indhold skal leve op til Folketidendes øvrige stil, tone og den generelle kvalitet, som læserne normalt forventer sig at møde.

Annoncørbetalt indhold vil altid være tydeligt afmærket med ‘Annoncørbetalt indhold’ og annoncørens byline for at gøre det tydeligt for vores læsere, at artiklen er betalt. Desuden vil valg af skrifter, farver og design adskille sig fra vores uafhængige redaktionelle artikler for at undgå forveksling.

  • Hvorfor-ansøge-om-et-forbrugslån