Annoncørbetalt indhold

Annonce: Investering i Bitcoins 2021: Sådan gør du

Bitcoin nyder en stigende popularitet, og i 2021 er det brandvarmt at investere i Bitcoin. Det er lige så let som at investere i aktier, og med den rette online platform er du hurtigt i gang. Læs med her bliv bidt af Bitcoin!

Medierne bringer flere og flere nyheder om Bitcoin, og det lader til at være på alles læber. Du har sikkert hørt om Bitcoins i forbindelse med den store stigning i pris, som skete i 2017. Her steg prisen til omkring $20.000, og i dag er kursen over 340.000 kroner.

Derfor er det fristende at kaste sig ud i handlen. Men hvordan kommer man så i gang med (sponseret link) investering i bitcoins? Det er ikke sværere end at investere i aktier, og det vigtigste er sådan set at finde en god platform, som du kan handle på. Det hjælper vi dig med.

Hvor kan man investere i Bitcoin?

I 2021 er der ikke meget, som ikke er digitalt, og du skal også online, når du skal finde din handelsplatform til Bitcoin. Det foregår, ligesom hvis du handler med aktier, og mange platforme overlapper også, så de tilbyder begge dele. Så hvis du allerede handler med aktier, og du er glad for den platform, du bruger, kan du jo undersøge, om det er muligt at investere i Bitcoin her.

Find en god online handelsplatform

Den gode online handelsplatform, når det handler om at købe Bitcoin i 2021, er kendetegnet ved flere ting. Vi har oplistet de vigtigste af disse ting for dig, så du har lettere ved at finde den rigtige platform for dig at handle på.

Lad os gennemgå nogle af de kriterier, som din online handelsplatform gerne skulle opfylde. Helt overordnet kan det være en god idé at finde en side, som er brugervenlig, sikker, billig og har nogle gode betalingsløsninger, som passer til dit behov.

Betalingsløsninger: Kort eller overførsel?

Du kan med fordel overveje, hvilke betalingsløsninger, der passer dig bedst, når du skal investere i Bitcoin. Det kan være smart at finde en platform, hvor du kan købe Bitcoin med enten betalingskort eller en bankoverførsel. Det gør det nemlig nemt for de fleste at handle her.

Når du betaler med et betalingskort, er processen lynhurtig. På disse platforme kan du nemlig komme i gang med at købe Bitcoin med det samme. Vælger du i stedet løsningen med en bankoverførsel, er det almindeligt at vente et par dage, mens pengene går ind.

Eje Bitcoin eller handle gennem CDF’er?

Generelt forholder det sig sådan, at der ikke er nogen rigtig måde at handle med Bitcoin på - det handler i højere grad om at opfylde det behov, som du har. Hvis du fx er interesseret i at eje dine bitcoins, kan det være en idé at finde en handelsplatform, der opfylder dette behov. At eje Bitcoin kan være en fordel for dig, som gerne vil beholde Bitcoin i længere tid.

Hvis du snarere interesserer dig for at spekulere i prisen på Bitcoin, kan det være, at du skal lede efter en anden online platform med andre løsninger. Fx kan du finde platforme, hvor du køber og sælger gennem CDF’er, og det er meget fordelagtigt, når du skal spekulere i prisen.

Om Annoncørbetalt indhold

Annoncørbetalt indhold er et annonceformat, der er blevet til i samarbejde mellem Folketidende og en annoncør.

Folketidendes uafhængige redaktionelle medarbejdere er således ikke involveret i nogen faser af udviklingen af det betalte indhold. Lige som annoncørerne ikke har nogen indflydelse på det redaktionelle indhold på Folketidendes nyhedssites.

Når en artikel er markeret med ’annonce’ eller ‘annoncørbetalt indhold’, betyder det, at en annoncør har betalt for artiklen og har haft indflydelse på indholdet i den konkrete artikel.

Annoncørbetalt indhold skal leve op til Folketidendes øvrige stil, tone og den generelle kvalitet, som læserne normalt forventer sig at møde.

Annoncørbetalt indhold vil altid være tydeligt afmærket med ‘Annoncørbetalt indhold’ og annoncørens byline for at gøre det tydeligt for vores læsere, at artiklen er betalt. Desuden vil valg af skrifter, farver og design adskille sig fra vores uafhængige redaktionelle artikler for at undgå forveksling.

  • Annonce-billede-skabelon