Annoncørbetalt indhold

Annonce: Kend udgifterne til din bil på forhånd

Som bilejer er der mange variable, der er ukendte. Selvfølgelig kender du den pris, du i sin tid gav for bilen, men her hører det forudsigelige også mere eller mindre op. For hvor meget koster det, når du skal have foretaget et service eller et syn, og hvad nu, hvis der opstår en skade på bilen, der skal repareres? Det er irriterende udgifter, der desværre er fuldt ud nødvendige at være klar på at skulle betale.

Med (Sponsoreret link) privatleasing står du i en helt anden situation. Her kender du dine udgifter og ved, hvad du hver eneste måned skal betale. Leasing kan især betale sig for dig, der gerne skifter bil relativt ofte, og måske kun har den i op til et par år, før du er klar på at prøve noget nyt. Du skal samtidig ikke stå for at sælge bilen igen, når kontrakten udløber. Biler er noget af det, der falder mest i værdi, efter de er blevet købt. Derfor er leasing tit vejen frem for dig, der skifter tit.

Alverdens forskellige biler

Der findes efterhånden lige så mange forskellige modeller af biler, der kan leases, som der er biler til salg på den konventionelle manér. Derfor er dit udvalg altså ikke indskrænket, bare fordi du vælger, du gerne vil lease. Ved leasingperiodens start vil du blive præsenteret for månedlige udgifter, tilbagebetalingsværdi og muligheden for, at forskellige reparationer og services dækkes, når du tager bilen på værksted.

Leasingbilerne er typisk biler, der tidligere har været brugt til erhvervsleasing. Selvom der er tale om brugte biler, ved du altså, at firmaet har historikken på bilen fra dag 1, så de ved, hvor og til hvad, de har været brugt. Det betyder også, at du godt kan stille spørgsmål til stand og kapacitet og blive klogere på, om det er noget for dig med en sådan bil.

Om Annoncørbetalt indhold

Annoncørbetalt indhold er et annonceformat, der er blevet til i samarbejde mellem Folketidende og en annoncør.

Folketidendes uafhængige redaktionelle medarbejdere er således ikke involveret i nogen faser af udviklingen af det betalte indhold. Lige som annoncørerne ikke har nogen indflydelse på det redaktionelle indhold på Folketidendes nyhedssites.

Når en artikel er markeret med ’annonce’ eller ‘annoncørbetalt indhold’, betyder det, at en annoncør har betalt for artiklen og har haft indflydelse på indholdet i den konkrete artikel.

Annoncørbetalt indhold skal leve op til Folketidendes øvrige stil, tone og den generelle kvalitet, som læserne normalt forventer sig at møde.

Annoncørbetalt indhold vil altid være tydeligt afmærket med ‘Annoncørbetalt indhold’ og annoncørens byline for at gøre det tydeligt for vores læsere, at artiklen er betalt. Desuden vil valg af skrifter, farver og design adskille sig fra vores uafhængige redaktionelle artikler for at undgå forveksling.