Annoncørbetalt indhold

Annonce: Nem og sund Firmafrugt til jeres virksomhed

Få fornyet energi i hverdagen med frisk frugt til kontoret. Forkæl jeres medarbejdere med lækker og sprød frugt i deres dagligdag, og vær med til at holde både humøret og energien oppe. Få ekstra glade medarbejdere med en FrugtKurv eller FrugtKasse til eftermiddagspausen.

Friske forsyninger af saftig frugt til virksomheder i Jylland og på Fyn

Slik og søde sager er ofte det nemmeste at række ud efter, når eftermiddagssulten melder sig – det er dog ikke en god idé for hverken vægten eller blodsukkeret. Vær i stedet med til at give dine medarbejdere en nem mulighed for at vælge sunde snacks, så de kan bibeholde en sund hverdag. Med (sponseret link) FirmaFrugt Aalborg, FirmaFrugt Aarhus og FirmaFrugt Odense - Frugtkurve og frugtkasser kan du nemt forkæle dine medarbejdere med den friskeste frugt. FirmaFrugt er nemt og sundt og det pryder i jeres kontormiljø – jeres friske frugt kommer nemlig i de fineste FrugtKasser og FrugtKurve i vores eget design, som sørger for, at frugten kommer hel og uskadt frem til jer. Med en frugtordning til jeres medarbejdere signalerer I samtidig til kunder og samarbejdspartnere, at I bryder jer om jeres ansatte og, at I vægter sundhed og CSR højt.

Vi har alt hvad I skal bruge til den gode eftermiddagspause

Lange arbejdsdage på kontoret kræver gode pauser i løbet af dagen. Vi ved alle, hvor vigtig kaffen er i løbet af en arbejdsdag. Men kaffe er ikke bare kaffe, og det er vigtigt at have den helt rigtige mælk at putte i! Hos FrugtKurven leverer vi ikke kun lækkert frisk frugt og grønt, I kan også få mælk leveret til firma og mælk til virksomhed - økologisk dansk mælk til kaffen og dermed sørge for, at I har de bedste betingelser for en god pause. Vores mælk er fra Naturmælk – det er lækker, økologisk mælk, som kommer fra danske, økologiske køer på græs med 3 hjerter i dyrevelfærd. Så kan du drikke din kaffe med mælk med god samvittighed. Ud over mælk fra Naturmælk, så har vi også et stort udvalg af Laktosefri mælk og vegansk Havredrik og Mandeldrik – så er der mælk til alle.

Sprøde og søde snacks til arbejdsdagen

Snacks er en vigtig del af hverdagen – de sørger for at holde blodsukkeret oppe og, at du ikke bliver alt for sulten. Det er dog ikke helt lige meget hvilke slags snacks der kommer indenbords. Det er selvsagt ikke sundt at proppe sig med sukker og usundt fedt i løbet af dagen, og derfor kan du hos FrugtKurven finde et stort udvalg af lækre snacks, som både smager godt og indeholder gode ting. Vores sprøde nødder indeholder sundt fedt, og de lækre dadelkugler fra Cocohagen giver noget til den søde tand uden at du får for meget sukker. Gå på udkig i vores store udvalg af lækre snacks, og find jeres yndlingssnacks til kontoret.

Om Annoncørbetalt indhold

Annoncørbetalt indhold er et annonceformat, der er blevet til i samarbejde mellem Folketidende og en annoncør.

Folketidendes uafhængige redaktionelle medarbejdere er således ikke involveret i nogen faser af udviklingen af det betalte indhold. Lige som annoncørerne ikke har nogen indflydelse på det redaktionelle indhold på Folketidendes nyhedssites.

Når en artikel er markeret med ’annonce’ eller ‘annoncørbetalt indhold’, betyder det, at en annoncør har betalt for artiklen og har haft indflydelse på indholdet i den konkrete artikel.

Annoncørbetalt indhold skal leve op til Folketidendes øvrige stil, tone og den generelle kvalitet, som læserne normalt forventer sig at møde.

Annoncørbetalt indhold vil altid være tydeligt afmærket med ‘Annoncørbetalt indhold’ og annoncørens byline for at gøre det tydeligt for vores læsere, at artiklen er betalt. Desuden vil valg af skrifter, farver og design adskille sig fra vores uafhængige redaktionelle artikler for at undgå forveksling.