Annoncørbetalt indhold

Annonce: New era cap er det nye modefænomen


Du kommer nok til at fremstå lidt gammeldags og få andre til at himle med øjnene, hvis du siger, at det er en "flot kasket", som en anden har på, når der faktisk er tale om en (sponseret link) New Era Cap.

Det kan være svært at følge med i udviklingen af beklædningsgenstande, men man skal ikke bare antage, at man kan skære alle caps over én kam.

Du kan bare prøve at tænke på noget af det, som der interesserer dig, hvor udefrakommende er hurtige til at smide al din hobby i den samme kasse, hvor de ikke forstår, hvad der findes af undergenrer, og hvad der kom først, samt hvad der kom til senest.

For nogle personer er den slags jo en livsstil, og det har betydning, om man går med en Flexback, Snapback eller en New Era Cap.

Man kan udsende mange forskellige signaler alt efter, hvad det er for en slags cap, som man har taget på, så den slags skal man ikke vælge tilfældigt fra garderoben.

Men endnu vigtigere er det for andre mennesker, at de er med på moden med at have den rette slags cap på - også om de er til caps generelt eller ej.

New Era Cap er noget for sig

Rent historisk kan man dog godt være bekendt at sige, at den her slags cap udspringer af en ældre model, som du måske kender det fra baseball.

Det er fra denne sport, at sådan en cap-type har udviklet sig til en New Era Cap, og som du kan høre det på navnet, så er der jo tale om en videreudvikling af en velkendt cap.

Netop at den også udspringer fra baseballspillet, gør jo, at der findes versioner af cappen med logoer, så man kan vise, hvilket tilhørsforhold man har til en bestemt baseballklub.

Det har ikke den samme betydning i Danmark, hvor der ikke er den samme interesse for baseball, som man ser det i USA for eksempel, men hvis du går med det "forkerte" holds kasket i selvsamme land, så vil det nok blive nævnt for dig.

Så kan der atter være nogle logoer fra hold, som der er på mode i en periode, mens andre ikke er det, så det er virkelig med at holde tungen lige i munden, når det handler om at gå med New Era Cap.

Derudover er det dog en behagelig type af en cap at have på, så den er også praktisk at gå med.

Om Annoncørbetalt indhold

Annoncørbetalt indhold er et annonceformat, der er blevet til i samarbejde mellem Folketidende og en annoncør.

Folketidendes uafhængige redaktionelle medarbejdere er således ikke involveret i nogen faser af udviklingen af det betalte indhold. Lige som annoncørerne ikke har nogen indflydelse på det redaktionelle indhold på Folketidendes nyhedssites.

Når en artikel er markeret med ’annonce’ eller ‘annoncørbetalt indhold’, betyder det, at en annoncør har betalt for artiklen og har haft indflydelse på indholdet i den konkrete artikel.

Annoncørbetalt indhold skal leve op til Folketidendes øvrige stil, tone og den generelle kvalitet, som læserne normalt forventer sig at møde.

Annoncørbetalt indhold vil altid være tydeligt afmærket med ‘Annoncørbetalt indhold’ og annoncørens byline for at gøre det tydeligt for vores læsere, at artiklen er betalt. Desuden vil valg af skrifter, farver og design adskille sig fra vores uafhængige redaktionelle artikler for at undgå forveksling.