Annoncørbetalt indhold

Annonce: Ny støvsuger – værd at vide

Støvsugeren er en kær ven af husholdningen, da den er i stand til at fjerne synligt snavs på rekordtid, hvorfor støvsugeren således er fast inventar i mere eller mindre alle hjem.

Hvis din gamle støvsuger imidlertid ikke er i stand til at klare opgaven nær så godt længere, er det sandsynligvis på tide at investere i en ny af slagsen. Mangler du et par kroner til investeringen, kan du følge linket her for et billigt lån(sponseret link) og hvis du læser med i det nedenstående, kan du forhåbentlig få et par nyttige informationer med i støvsugerposen, når du skal på jagt efter en ny.

Forskellige varianter
Posestøvsugeren fremstår som den mest almindelig støvsugervariant i de danske hjem, hvilket er med god grund. Den er meget enkel, og man skal blot sørge for at udskifte støvsugerposen, når denne er fyldt. Det er dog næsten mere simpelt med en poseløs støvsuger, hvor du blot skal tømme beholderen i skraldespanden. Posestøvsugeren er især anvendelig til gulvtæpper, hvorimod den poseløse bedst klarer de glatte overflader. Den lille og handy håndstøvsuger er også et bud – den kan ikke varetage hele støvsugningen selv, men den er genial til en hurtig rengøring, da den kan hives frem med en snuptag. Robotstøvsugeren er nyeste skud på stammen, og den kan spare dig for meget besvær, såfremt du har en bolig med kørbare overflader.

Andre overvejelser
Overvej først din bolig. Hvis denne har en vis størrelse, kan det være nødvendigt med en støvsuger med lang arbejdsradius (længere ledning). Støvsugerens ydeevne er naturligvis vigtig, og her bør du være på udkig efter en med et højt wattniveau, der angiver støvsugerens egentlige sugestyrke. Du bør ligeledes overveje dit behov for en støjsvag støvsuger, da det er muligt at finde støjsvage varianter med stor sugestyrke. Et andet vigtigt aspekt er brugervenlighed, idet det helst skal være overkommeligt skifte filtre eller poser samt forskellige mundstykker.

Om Annoncørbetalt indhold

Annoncørbetalt indhold er et annonceformat, der er blevet til i samarbejde mellem Folketidende og en annoncør.

Folketidendes uafhængige redaktionelle medarbejdere er således ikke involveret i nogen faser af udviklingen af det betalte indhold. Lige som annoncørerne ikke har nogen indflydelse på det redaktionelle indhold på Folketidendes nyhedssites.

Når en artikel er markeret med ’annonce’ eller ‘annoncørbetalt indhold’, betyder det, at en annoncør har betalt for artiklen og har haft indflydelse på indholdet i den konkrete artikel.

Annoncørbetalt indhold skal leve op til Folketidendes øvrige stil, tone og den generelle kvalitet, som læserne normalt forventer sig at møde.

Annoncørbetalt indhold vil altid være tydeligt afmærket med ‘Annoncørbetalt indhold’ og annoncørens byline for at gøre det tydeligt for vores læsere, at artiklen er betalt. Desuden vil valg af skrifter, farver og design adskille sig fra vores uafhængige redaktionelle artikler for at undgå forveksling.

  • Annonce-billede-skabelon