Annoncørbetalt indhold

Annonce: Nyd udelivet hele året med et drivhus

Er du en af de mange danskere, som er så heldig at være i besiddelse af et hus med en tilhørende have? Så nyder du sikkert udelivet i fulde drag hver eneste sommer.

Det er hyggeligt og afstressende at slå græs, klippe hæk, plante nye bede eller så frø til nytteplanter og smukke, farvestrålende blomster. Haven og arbejdet med denne er en vigtig del af husejerens trivsel. Og derfor bør du ikke lade havelivet begrænse sig til sommerhalvåret.

Byg et drivhus og få glæde af haven hele året rundt

Hvis du investerer i et lækkert drivhus, behøver du ikke at sige farvel til havelivet og alle dets glæde når sommeren går på hæld. Med et drivhus kan du nemlig stadig dyrke planter og blomster, selv om temperaturen falder og dagene bliver korte og mærke.

Du kan bruge dit drivhus til forspiring af vækster, som kan udplantes når vejret atter vender. Drivhuset kan tjene som vinterhi for dine sarte potteplanter, som ikke tåler frosten. Du kan dyrke duftende blomster og velsmagende bær, frugter og druer i dit drivhus.

Et drivhus af en vis størrelse – eller måske endda et decideret orangeri – kan tjene som en hyggelig udestue eller vinterstue, hvor du og dine venner eller din familie kan få sommer fornemmelser selv når vinteren er allermest mørk og kold. Og du vil med et drivhus kunne dyrke planter, som ikke tåler de danske vejrlig, og som selv om sommeren har brug for ekstra varme, fugtighed og læ – for eksempel citrus træer, tomater og agurker. Disse planter trives bedst i et drivhus, hvor de får de bedste betingelser for at udvikle en lækker smag og en god størrelse.

Du får, med andre ord, de stærkeste forudsætninger for at dyrke velsmagende afgrøder når du lader et drivhus opføre på din matrikel.

Vælg et drivhus som passer i størrelsen

Et drivhus behøver ikke at optage al plads i din have. Du kan sagtens finde et drivhus, som ikke fylder så meget i landskabet. Et vægdrivhus kan eksempelvis være praktisk, hvis pladsen på din plæne er sparsom. Og skal du virkelig spare nogle kvadratmeter, kan du vælge et såkaldt minidrivhus.

Begge varianter har den store fordel, at de kan monteres op ad huset eller din havemur. Derved sparer du en del plads, og får samtidig glæde af den ekstra læ.

Du kan finde drivhuse i alle faconer og størrelser hos Juliana Drivhus-Center – klik ind og læs mere på (sponseret link) https://drivhuscenter.dk/lille-drivhus/g/23772

Om Annoncørbetalt indhold

Annoncørbetalt indhold er et annonceformat, der er blevet til i samarbejde mellem Folketidende og en annoncør.

Folketidendes uafhængige redaktionelle medarbejdere er således ikke involveret i nogen faser af udviklingen af det betalte indhold. Lige som annoncørerne ikke har nogen indflydelse på det redaktionelle indhold på Folketidendes nyhedssites.

Når en artikel er markeret med ’annonce’ eller ‘annoncørbetalt indhold’, betyder det, at en annoncør har betalt for artiklen og har haft indflydelse på indholdet i den konkrete artikel.

Annoncørbetalt indhold skal leve op til Folketidendes øvrige stil, tone og den generelle kvalitet, som læserne normalt forventer sig at møde.

Annoncørbetalt indhold vil altid være tydeligt afmærket med ‘Annoncørbetalt indhold’ og annoncørens byline for at gøre det tydeligt for vores læsere, at artiklen er betalt. Desuden vil valg af skrifter, farver og design adskille sig fra vores uafhængige redaktionelle artikler for at undgå forveksling.