Annoncørbetalt indhold

Annonce: Refinansiering af et lån kan hjælpe dig økonomisk

Refinansiering af lån vil sige, at man finansierer kreditter på en ny måde.

Det vil typisk være en bank eller et kreditfirma, der hjælper dig med at få dit lån lagt om til en anden type. Formålet med at omlægge aftalen er selvfølgelig at gøre det billigere.
I det følgende er beskrevet tre forskellige typer af lån, og muligheder for hvordan man kan refinansiere dem.

For dem med forbrugsgæld
Forbrugsgæld hører til de dyrere typer af lån rentemæssigt, man kan måske have stået i akut pengenød og være tvunget til at tage et forbrugslån fordi man har været ledig i en periode. Hvis man så efterfølgende er kommet i arbejde har ens muligheder for at optage andre typer af lån typisk forbedret sig.
Hvis man gerne vil have renten på sine lån ned er det bestemt værd at kontakte flere banker og høre om de kan hjælpe en med refinansiering.
Hvis man har fået en højere indtægt kan man som regel forhandle sig til en lavere rente, så ved at optage et banklån med en rente på måske 9,5 % i rente kan det være en god forretning at bruge de penge til at udbetale et forbrugslån med en rente på eksempelvis 20 %.
Har du flere forskellige lån er det som regel altid også en god ide at få dem samlet et sted, så man undgår at betale gebyrer til flere forskellige firmaer.

Læs mere om refinansiering her (sponseret link): www.refinansiere.net.

Flyt dit billån
Mange bilforhandlere tilbyder også finansiering af billånet, men det er ikke i alle tilfælde den billigste løsning.
Hvis man har købt sin bil med finansiering hos forhandleren og finder ud af, at man kunne have lånt pengene i sin bank er det blot at bede banken om at hjælpe en med at få udbetalt billånet hos forhandleren og placere lånet i banken, hvor man i forvejen er en loyal kunde, og derfor kan få en billigere rente. Hvis ens økonomi er blevet bedre end siden billånet blev tegnet.

Hvad betaler du for dit hjem?
Bag ved et boliglån ligger nogle obligationer, som er købt til en bestemt rente, og hvis disse obligationer er steget i værdi siden ens lån er blevet optaget kan de sælges. Derfor kan man som indehaver af lånet tjene penge på det salg.
Banken eller kreditforeningen, som lever af at udbyde lånene til deres kunder er også eksperter på de forskellige typer af finansiering. De holder løbende øje med markedet, som ændrer sig hele tiden i forhold til renten, og kan derfor tilbyde kunderne refinansiering.
De tager naturligvis et gebyr for at refinansiere, altså omlægge, kundernes lån, men derfor kan det stadig være en god forretning for kunden. Man bør dog altid sætte sig grundigt ind i forholdene omkring sine lån, da man jo i sidste ende selv er ansvarlig, og bankrådgiverne kun kan rådgive ud fra deres prognoser og beregninger.

Sammenlign gebyrer
Det er en rigtig god idé, at sammenligne de gebyrer/renter, der er ved refinansiering. Før man ansøger om en ny kredit, er det endvidere hensigtsmæssigt at sætte sig ind i de regler, der gælder for at refinansiere forskellige typer banklån.

Om Annoncørbetalt indhold

Annoncørbetalt indhold er et annonceformat, der er blevet til i samarbejde mellem Folketidende og en annoncør.

Folketidendes uafhængige redaktionelle medarbejdere er således ikke involveret i nogen faser af udviklingen af det betalte indhold. Lige som annoncørerne ikke har nogen indflydelse på det redaktionelle indhold på Folketidendes nyhedssites.

Når en artikel er markeret med ’annonce’ eller ‘annoncørbetalt indhold’, betyder det, at en annoncør har betalt for artiklen og har haft indflydelse på indholdet i den konkrete artikel.

Annoncørbetalt indhold skal leve op til Folketidendes øvrige stil, tone og den generelle kvalitet, som læserne normalt forventer sig at møde.

Annoncørbetalt indhold vil altid være tydeligt afmærket med ‘Annoncørbetalt indhold’ og annoncørens byline for at gøre det tydeligt for vores læsere, at artiklen er betalt. Desuden vil valg af skrifter, farver og design adskille sig fra vores uafhængige redaktionelle artikler for at undgå forveksling.

  • ANN_Hvad-vil-det-sige-at-refinansierer