Annoncørbetalt indhold

Annonce: Rejs på budget

Er du også træt af det grå og kedelig vejr? Og længes du efter solskin og varme? Så behøver du faktisk ikke vente i længsel efter sommeren, for det har aldrig været billigere at rejse. Har du derfor nogle feriedage til gode, er der ikke nogen undskyldning for ikke at tage forskud på sommeren. Her får du hacks til at komme på ferie med et begrænset budget.

Rejs uden for sæsonen

Der er ikke nogen tvivl om, at det er meget dyrere at rejse i skolernes ferier – hvad enten det er i sommerferien, efterårsferien eller uge 7 eller 8, hvor de fleste også holder vinterferie. Har du ingen børn, kan du derfor spare en masse penge, hvis du rejser uden for sæsonen. Rejser du for eksempel sydpå, har du heldigvis også gode muligheder for stadig at nyde godt af varmen – selvom du rejser tidligt i foråret eller efteråret.

Køb afbudsrejse

Er der tale om en spontan tur, og er det vigtigere for dig at bare komme væk fra det grå og kedelige vejr, kan en afbudsrejse være sagen. Der findes masser af forskellige hjemmesider, der formidler afbudsrejser og rejser til en meget lille sum. Alt efter hvor du vil hen i verden, kan priserne også svinge meget. Så er pengene ret små i dit budget, bør du nok hellere kigge imod Sydspanien eller Tyrkiet, hvor du både får varme, sol og sandstrande i store mængder – og oftest også med all inclusive.

En ulempe ved afbudsrejser er dog, at du ikke selv er herre over, hvilke flyafgange du skal med. Du kan derfor godt risikere at skulle med en natflyver eller at skulle mellemlande et par gange. Til gengæld får du også en ferie til en brøkdel af prisen.

Book flybilletter på det rette tidspunkt

Et godt tip er at booke flybilletterne på det rette tidspunkt. Før i tiden kunne det betale sig at købe billetterne i sidste øjeblik, da flyselskaberne oftest sænkede priserne gevaldigt for at få fyldt flyene op. Sådan er det dog ikke længere – blandt andet på grund af det stigende antal af forretningsrejser. Dermed har vinduet for at købe billige flybilletter ændret sig drastisk, og hvornår det bedst kan betale sig, svinger fra søgemaskine til søgemaskine. Men et sikkert bud er typisk 6 -8 uger før afrejsen.

Finansier din rejse

Er pengene små, kan du finansiere din rejse med et (sponseret link) kviklån fra KreditNU. Det er aldrig gratis at låne penge, derfor er det økonomisk fordelagtigt at undgå det så vidt som muligt. Til gengæld kan gode ferieminder ofte gøre op med det skrabede budget efterfølgende. Gør derfor op med dig selv, hvad der er vigtigst for dig selv, og betal gælden af så hurtigt som muligt.

Om Annoncørbetalt indhold

Annoncørbetalt indhold er et annonceformat, der er blevet til i samarbejde mellem Folketidende og en annoncør.

Folketidendes uafhængige redaktionelle medarbejdere er således ikke involveret i nogen faser af udviklingen af det betalte indhold. Lige som annoncørerne ikke har nogen indflydelse på det redaktionelle indhold på Folketidendes nyhedssites.

Når en artikel er markeret med ’annonce’ eller ‘annoncørbetalt indhold’, betyder det, at en annoncør har betalt for artiklen og har haft indflydelse på indholdet i den konkrete artikel.

Annoncørbetalt indhold skal leve op til Folketidendes øvrige stil, tone og den generelle kvalitet, som læserne normalt forventer sig at møde.

Annoncørbetalt indhold vil altid være tydeligt afmærket med ‘Annoncørbetalt indhold’ og annoncørens byline for at gøre det tydeligt for vores læsere, at artiklen er betalt. Desuden vil valg af skrifter, farver og design adskille sig fra vores uafhængige redaktionelle artikler for at undgå forveksling.

  • Annonce-billede-skabelon