Annoncørbetalt indhold

Annonce: Sådan laver du en have helt fra bunden

Når du står med en helt bar have, kan det faktisk godt være rigtig svært at finde ud af, hvad du lige skal gøre ved den. Selvom du har alle mulige muligheder, er det svært at starte helt fra bunden. Det kan være, at du f.eks. lige har bygget et hus på en tom byggegrund og derfor står og skal lave din have fra bunden.

Lav en ”plantegning” over din have

Hvis du vil gøre det lidt lettere for dig selv at komme i gang, kan du lave en tegning over din have. På den måde kan du nemmere planlægge, hvor alting skal være, og hvordan tingene vil spille sammen. Det er lettere at lave en ny tegning end at begynde at flytte rundt på tingene i din have.

Skynd dig at plante noget i din have

Så snart din byggegrund bliver fyldt med planter, træer, busker og græs, vil den føles mere som en have. Dog kan det godt tage rigtig lang tid at gro en have til. Derfor er det bare med at komme i gang i god tid. Det gælder f.eks. din græsplæne, træer og din hæk. Det er lidt anderledes, hvis du laver et blomsterbed, fordi blomsterne vil stå der, lige fra de bliver plantet.

Hvis du vil gøre processen lidt hurtigere, kan du gå efter nogle lettere løsninger såsom (sponseret link) rullegræs. Det gør nemlig, at du kan have en græsplæne fra den ene dag til den anden. Derudover kan du også vælge at plante en hæk, der allerede har vokset sig ret stor.

Lav en terrasse

Når du har en have, kan du næsten ikke komme udenom også at skulle have en terrasse. Det er det, der samler familien i haven. Det er der, I kan holde hyggelige grillaftener. Du kan lave en terrasse af f.eks. fliser eller træ.

Om Annoncørbetalt indhold

Annoncørbetalt indhold er et annonceformat, der er blevet til i samarbejde mellem Folketidende og en annoncør.

Folketidendes uafhængige redaktionelle medarbejdere er således ikke involveret i nogen faser af udviklingen af det betalte indhold. Lige som annoncørerne ikke har nogen indflydelse på det redaktionelle indhold på Folketidendes nyhedssites.

Når en artikel er markeret med ’annonce’ eller ‘annoncørbetalt indhold’, betyder det, at en annoncør har betalt for artiklen og har haft indflydelse på indholdet i den konkrete artikel.

Annoncørbetalt indhold skal leve op til Folketidendes øvrige stil, tone og den generelle kvalitet, som læserne normalt forventer sig at møde.

Annoncørbetalt indhold vil altid være tydeligt afmærket med ‘Annoncørbetalt indhold’ og annoncørens logo for at gøre det tydeligt for vores læsere, at artiklen er betalt. Desuden vil valg af skrifter, farver og design adskille sig fra vores uafhængige redaktionelle artikler for at undgå forveksling.