Annoncørbetalt indhold

Annonce: Skab gode rammer for hjemmearbejde


Hjemmearbejde - nogle elsker det, andre hader det. Men én ting er sikkert: Den måde, vi arbejder på, har ændret sig. Flere og flere medarbejdere værdsætter at kunne flytte arbejdet hjem nu og da, og også mange virksomheder kan se fordelene i mere dynamiske kontorer. Når det fungerer, kan hjemmearbejde gavne både ansatte og deres arbejdspladser. Fungerer det hos jer?

Der er nogle få, men vigtige punkter, som det er afgørende at have styr på, hvis hjemmearbejde skal blive en succes for alle parter. Her får du gode råd til, hvad du som virksomhed skal være opmærksom på for at skabe de bedste rammer for hjemmearbejdet.

Stabil og hurtig internetforbindelse

Medarbejdere, der kan flytte deres arbejde hjem, har ofte en form for kontorarbejde. Et helt afgørende arbejdsredskab for stort set alt kontorarbejde er internet. En stabil og hurtig internetforbindelse er uundværligt for mange, før arbejdet kan udføres. Det stiller krav til medarbejdernes internet derhjemme.

Som virksomhed, der tilbyder jeres ansatte at arbejde hjemmefra i større eller mindre omfang, kan I vælge at tilbyde (sponseret link) medarbejderbredbånd. Med medarbejderbredbånd sikrer I, at medarbejderne kan udføre arbejdet præcis, som hvis de var koblet på kontorets internet. Det vil højst sandsynligt være en rigtig god investering, da det både skaber gode rammer for en effektiv hjemmearbejdsplads og gør jer til en attraktiv virksomhed med gode vilkår.

Styr på IT-sikkerheden

Når ansatte bruger virksomhedens it-udstyr og går på internettet hjemmefra, er det også vigtigt at have styr på sikkerheden omkring ikke bare selve udstyret, men også jeres interne data, der kan være opbevaret på eksempelvis eksterne servere, i digitale skylagre eller lignende.

Sørg for, at alle medarbejdere er klædt på til sikkert online arbejde. Hav for eksempel klare retningslinjer for passwords. I kan også vælge en løsning, der giver mulighed for at styre alle mobile enheder centralt. Har I ikke en it- og sikkerhedsmedarbejder eller -afdeling i virksomheden i forvejen, så søg eventuelt råd fra en ekstern konsulent.

Fasthold fællesskabet

Muligheden for hjemmearbejde giver større frihed og fleksibilitet for den enkelte medarbejder, hvilket skaber glade og tilfredse medarbejdere med god energi at lægge i arbejdsindsatsen. Risikoen ved hjemmearbejde er dog, at en del af det sociale fællesskab forsvinder. Sørg derfor for at have de rette digitale værktøjer til at dyrke kollegialt samvær, selvom ikke alle er fysisk til stede på arbejde hver dag.

Med de rigtige, digitale løsninger skaber I ikke blot gode rammer for det sociale, men også for den kommunikation og fildeling, der er nødvendig i arbejdet. Tilbyder I de rigtige redskaber, bliver det nemmere at indgå i dialog og tilgå data hjemmefra. Sådan kan medarbejderne følge de vante arbejdsgange fra hjemmekontoret.

Om Annoncørbetalt indhold

Annoncørbetalt indhold er et annonceformat, der er blevet til i samarbejde mellem Folketidende og en annoncør.

Folketidendes uafhængige redaktionelle medarbejdere er således ikke involveret i nogen faser af udviklingen af det betalte indhold. Lige som annoncørerne ikke har nogen indflydelse på det redaktionelle indhold på Folketidendes nyhedssites.

Når en artikel er markeret med ’annonce’ eller ‘annoncørbetalt indhold’, betyder det, at en annoncør har betalt for artiklen og har haft indflydelse på indholdet i den konkrete artikel.

Annoncørbetalt indhold skal leve op til Folketidendes øvrige stil, tone og den generelle kvalitet, som læserne normalt forventer sig at møde.

Annoncørbetalt indhold vil altid være tydeligt afmærket med ‘Annoncørbetalt indhold’ og annoncørens logo for at gøre det tydeligt for vores læsere, at artiklen er betalt. Desuden vil valg af skrifter, farver og design adskille sig fra vores uafhængige redaktionelle artikler for at undgå forveksling.