Annoncørbetalt indhold

Annonce: Sommerdating: Sådan er danskernes vaner

Det er ikke kun årstiderne, der skifter i løbet af året. Det gør danskernes datingvaner også. Sommermånederne er tiden til løse kjoler og løse dates. Casual dating er det mest populære om sommeren, mens vinteren er tiden til at finde kærligheden.

Hvis du leder efter den helt store kærlighed, så er det måske ikke i løbet af sommeren, du skal satse alt på datingmarkedet. Undersøgelser tyder nemlig på, at mange dater mere løst om sommeren end resten af året. Det betyder også, at de datingsites, der er designet til løs dating, gør sig ekstra godt i sommermånederne. Det er værd at have in mente, inden man hopper i med begge ben.

Vi kender alle den såkaldte sommerflirt. Det er et populært koncept, der altså er flittigt benyttet. Det er om sommeren, at man dater dem, som man mest af alt har det sjovt med, og hvor man møder en masse nye mennesker. Hvis du er til uforpligtende dating, så er det altså bare med at gå i gang.

De unger dater løs om sommeren

Der er mange unge, der er dater mere afslappet, end mange ældre gør det. Derfor går de unges datingforbrug også op i sommermånederne. Det er omkring en sjettedel af de unge mellem 16 og 24, som benytter sig af online dating. Men det er altså ikke kun de unge, men en generel tendens, at online datere går efter de mere løse og hyggelige dates fremfor dem, hvor man håber på en lang og lykkelig fremtid.

Jagten på den store kærlighed

Der er rigtig mange singler i Danmark. Mange af dem leder efter den store kærlighed, når de dater på nettet. Det er dog på ingen måde kun singler, der dater online. Faktisk er tæt på en tredjedel af dem, der dater online, i et parforhold. Men dem, der leder efter kærligheden, de gør det altså i højere grad i vintermånederne. Der er en seriøsitet over vinteren, som afspejler sig i måden, vi dater på. Hvis du er på udkig efter en kæreste, så kan det godt være, at du skal vente til senere på året.

Men hvis du til gengæld er på udkig efter sjov og hygge, så er det bare med at kaste sig ud på det online datingmarked. Her vil du altså finde andre i samme sind, og du kan fx finde en partner i Nordjylland. Netop datingsider, der har fokus på mere casual dating er gode at besøge om sommeren, hvis du vil øge dine chancer for at finde den eller de rigtige mennesker. Du kan fx finde en (sponseret link) date hos Scor.dk. Det er bare med at kaste sig ud i det -- før hellere end senere. Så lang er sommeren heller ikke.

Om Annoncørbetalt indhold

Annoncørbetalt indhold er et annonceformat, der er blevet til i samarbejde mellem Folketidende og en annoncør.

Folketidendes uafhængige redaktionelle medarbejdere er således ikke involveret i nogen faser af udviklingen af det betalte indhold. Lige som annoncørerne ikke har nogen indflydelse på det redaktionelle indhold på Folketidendes nyhedssites.

Når en artikel er markeret med ’annonce’ eller ‘annoncørbetalt indhold’, betyder det, at en annoncør har betalt for artiklen og har haft indflydelse på indholdet i den konkrete artikel.

Annoncørbetalt indhold skal leve op til Folketidendes øvrige stil, tone og den generelle kvalitet, som læserne normalt forventer sig at møde.

Annoncørbetalt indhold vil altid være tydeligt afmærket med ‘Annoncørbetalt indhold’ og annoncørens byline for at gøre det tydeligt for vores læsere, at artiklen er betalt. Desuden vil valg af skrifter, farver og design adskille sig fra vores uafhængige redaktionelle artikler for at undgå forveksling.