Annoncørbetalt indhold

Annonce: Spar tid og penge med en ugentlig måltidskasse

Du har sikkert allerede hørt om dem. Måltidskasserne. Måske har du også overvejet at prøve dem, men har af den ene eller den anden grund ikke fået gjort det endnu? Så er måske tid nu! For der er mange fantastiske fordele ved disse måltidskasser.

Og der er efterhånden mange at vælge imellem. Helt nøjagtig findes der i dag over 400 forskellige måltidskasser fra over 30 forskellige leverandører, og på (sponseret link) Maaltidskassen.com kan du få et godt overblik over mulighederne.

Få det hele lige til døren

Synes du det er svært at finde på spændende måltider som hele familien kan lide uge efter uge? Er du træt af at bruge tid på at handle og slæbe tunge poser hjem fra supermarkedet i tide og utide? Eller ønsker du blot ny inspiration til middagsbordet? Så kan en måltidskasse være en rigtig god løsning! Med den kan du nemlig spare en masse tid på både at udtænke madplaner og handle ind. Det hele bliver nemlig leveret – lige til døren. Lige til at tilberede. Dermed sparer du ikke alene tid på at finde på aftensmad alle ugens 7 dage. Du sparer også en masse tid på at købe ind til det.

Præcise mængder, minimalt madspil

Selv om en måltidskasse uden tvivl kan spare dig for en masse besvær, så koster den naturligvis noget. Synes du de lyder dyre? Så husk på, at du med disse kasser som regel får alt hvad der skal bruges til måltiderne. Ofte tilmed afmålt, så der er lige præcis nok til de enkelte retter, hvorved du undgår madspil. Dog er der i visse tilfælde behov for at du selv har en række basisingredienser som smør og olie, salt og peber eller mælk og mel. Men det har de fleste mennesker som regel allerede i forvejen.

Find den kasse der kan passe

Der er altså ingen undskyldning for ikke at prøve en måltidskasse. Og med det enorme udvalg af kasser, er der med sikkerhed også en kasse med måltider der kunne falde i jeres smag. Uanset om I foretrækker det traditionellem danske køkken eller mere eksotiske retter. Om I er vilde med fisk eller foretrækker at spise vegansk. Der er kasser der er 100% økologiske mens andre sætter en

Om Annoncørbetalt indhold

Annoncørbetalt indhold er et annonceformat, der er blevet til i samarbejde mellem Folketidende og en annoncør.

Folketidendes uafhængige redaktionelle medarbejdere er således ikke involveret i nogen faser af udviklingen af det betalte indhold. Lige som annoncørerne ikke har nogen indflydelse på det redaktionelle indhold på Folketidendes nyhedssites.

Når en artikel er markeret med ’annonce’ eller ‘annoncørbetalt indhold’, betyder det, at en annoncør har betalt for artiklen og har haft indflydelse på indholdet i den konkrete artikel.

Annoncørbetalt indhold skal leve op til Folketidendes øvrige stil, tone og den generelle kvalitet, som læserne normalt forventer sig at møde.

Annoncørbetalt indhold vil altid være tydeligt afmærket med ‘Annoncørbetalt indhold’ og annoncørens byline for at gøre det tydeligt for vores læsere, at artiklen er betalt. Desuden vil valg af skrifter, farver og design adskille sig fra vores uafhængige redaktionelle artikler for at undgå forveksling.

  • Annonce-billede-skabelon