Annoncørbetalt indhold

Annonce: Står din have overfor en overhaling?

Overvejer du at gå i gang med at ordne din have, men ikke helt ved, hvad der skal ske? Så er du kommet til det helt rigtige sted! I de nedenstående afsnit vil du nemlig blive klogere på, hvordan du kan få noget mere ud af din have.

Der findes en lang række forskellige produkter og materialer, der kan være medvirkende til at gøre din have til et sted, du ønsker at bruge din tid. Det kan eksempelvis være (sponseret link) forskellige haveprodukter, der kan ændre det eksisterende udtryk i din have eller tilføje et nyt element.

Der er uanede muligheder

Når det handler om at ordne haven, er der stort set ingen grænser for, hvad der er muligt at foretage sig. Det er kun fantasien, der sætter grænser. Her vil du blandt andet blive præsenteret for nogle af mulighederne, så du kan få noget inspiration til at komme i gang.

Et bed med et underdække af flis

En af muligheder, som du kan vælge at drage nytte af, er at anvende flis i dit bed. Der findes flere forskellige former for flis i forskellige farvenuancer, hvorfor der helt sikkert findes en type af flis, der passer ind i din have. Der findes eksempelvis:

- Barkflis
- Træflis
- Kakaoflis

Der er flere fordele ved at anvende flis i haven. Først og fremmest er det flot at kigge på, men det har også en effekt. Flis kan blandt andet være medvirkende til at holde jorden fugten og beskytte dit bed fra ukrudt i løbet af året.

Haven bliver aldrig helt færdig

En af de store glæder ved havearbejde er, at man aldrig bliver helt færdig. Man kan blive ved med at finde på nye tiltag, og det er en fornøjelse. Årstiderne er ligeledes medvirkende til, at man altid kan komme i gang med et nyt projekt.

Om Annoncørbetalt indhold

Annoncørbetalt indhold er et annonceformat, der er blevet til i samarbejde mellem Folketidende og en annoncør.

Folketidendes uafhængige redaktionelle medarbejdere er således ikke involveret i nogen faser af udviklingen af det betalte indhold. Lige som annoncørerne ikke har nogen indflydelse på det redaktionelle indhold på Folketidendes nyhedssites.

Når en artikel er markeret med ’annonce’ eller ‘annoncørbetalt indhold’, betyder det, at en annoncør har betalt for artiklen og har haft indflydelse på indholdet i den konkrete artikel.

Annoncørbetalt indhold skal leve op til Folketidendes øvrige stil, tone og den generelle kvalitet, som læserne normalt forventer sig at møde.

Annoncørbetalt indhold vil altid være tydeligt afmærket med ‘Annoncørbetalt indhold’ og annoncørens logo for at gøre det tydeligt for vores læsere, at artiklen er betalt. Desuden vil valg af skrifter, farver og design adskille sig fra vores uafhængige redaktionelle artikler for at undgå forveksling.