Annoncørbetalt indhold

Annonce: Sådan arrangerer du dit eget bryllup i haven

Et bryllup er for mange livets fest. Derfor er der også mange, der er villige til at gøre alt for at få den perfekte dag. Nogle sparer op i flere år, mens andre hyrer bryllupsplanlæggere til at klare det. Og det kan være en god måde at få den perfekte fest på. Det er bare ikke altid nødvendigt, og så er det selvfølgelig heller ikke alle, der har disse muligheder. Vil du gøre det mere enkelt, så kunne du også vælge at arrangere dit eget bryllup hjemme i din egen have. Her er guiden til, hvordan du griber det an.

Gør haven klar til fest

Du skal selvfølgelig skabe en festlig stemning i haven. Derfor vil du også få brug for nogle (sponseret link) festartikler. Hvis vejret er godt, behøver du sjældent alverden for at få en god dag. Alene det at være ude kan skabe den romantiske stemning, de fleste drømmer om. Når det er sagt, så vil festartikler bare gøre det endnu smukkere og mere romantisk.

Du kan for eksempel pynte op med:

· Lyskæder

· Guirlander

· En løber

· Blomster

· Balloner

Derudover er der selvfølgelig også plads til at slå dig løs, med alt hvad hjertet kan begære.

Få plads til dine gæster

Udover at skabe en god stemning i haven, så skal du naturligvis også gøre plads til alle gæster. Det siger sig selv, at du selvfølgelig skal være sikker på, at haven er stor nok til dit bryllup på forhånd. Men derudover skal du selvfølgelig også sørge for at gøre den klar til gæsterne.

Mange vælger at få et festtelt. Det kan være en god idé i tilfælde af regn, for så er du sikret ly for regnen. Hvis vejret er godt, kan du vælge et telt med mulighed for at tage væggene ned. Så sidder I ikke i direkte sol hele dagen, men får alligevel plads til også at nyde den friske luft.

Dine gæster skal naturligvis også have et sted at sidde. Derfor må du også sørge for borde og stole. Du vil typisk kunne leje disse, muligvis også hos din teltudlejer. Du skal bare sørge for, at du vælger borde og stole, som kan tåle at skulle stå ude. Sørg for at snakke med en udlejer om det inden.

Endelig kan du også overveje, om du vil gøre plads til gæsterne udover ved deres siddeplads. Så kan man nemlig virkelig nyde at være udenfor.

Om Annoncørbetalt indhold

Annoncørbetalt indhold er et annonceformat, der er blevet til i samarbejde mellem Folketidende og en annoncør.

Folketidendes uafhængige redaktionelle medarbejdere er således ikke involveret i nogen faser af udviklingen af det betalte indhold. Lige som annoncørerne ikke har nogen indflydelse på det redaktionelle indhold på Folketidendes nyhedssites.

Når en artikel er markeret med ’annonce’ eller ‘annoncørbetalt indhold’, betyder det, at en annoncør har betalt for artiklen og har haft indflydelse på indholdet i den konkrete artikel.

Annoncørbetalt indhold skal leve op til Folketidendes øvrige stil, tone og den generelle kvalitet, som læserne normalt forventer sig at møde.

Annoncørbetalt indhold vil altid være tydeligt afmærket med ‘Annoncørbetalt indhold’ og annoncørens byline for at gøre det tydeligt for vores læsere, at artiklen er betalt. Desuden vil valg af skrifter, farver og design adskille sig fra vores uafhængige redaktionelle artikler for at undgå forveksling.