Annoncørbetalt indhold

Annonce: Sådan finder du den helt rigtige BH

Der er mange ting, der skal overvejes, når man skal finde den helt rigtige BH. Størrelsen er selvfølgelig det første og mest vigtige, men det er ikke altid lige nemt at finde ud af, hvilken størrelse man har.

Når du har fundet den rigtige størrelse af (sponseret link) BH, så kan du begynde at overveje, hvilken type du ønsker.

Hvordan vælger jeg den rigtige størrelse?

Der er mange kvinder, der går rundt med den forkerte BH-størrelse. Det er oftest fordi, at de ikke ved hvordan, de skal måle sig selv rigtigt. Først og fremmest skal du have fat i et blødt målebånd, som du kan bruge til at måle dig selv med. Herefter skal du lægge målebåndet rundt om livet lige under brystet. Du skal sørge for, at trække det stramt nok til, at det ikke sidder alt for løst - men heller ikke alt for stramt. Derefter skal du måle omkredsen af dit bryst ved at lægge målebåndet rundt om livet på samme sted som før, men denne gang tættere på dine bryster end første gang. Du skal igen sikre dig, at det ikke sidder alt for stramt eller alt for løst.

Hvilken type passer bedst til dig?

Der findes mange forskellige typer på markedet, og det kan derfor være svært at finde ud af, hvilken type der passer bedst til en selv. Hvis du har en stor barm, så skal du have en model med god støtte. Dette betyder typisk en model med faste skåle og stropper, som ikke er for elastiske. Hvis du har små bryster, så kan du sagtens have en mere løs udgave uden for meget støtte. Du kan eksempelvis vælge en balconette. Hvis du har et bredt ribbenparti, så skal du have en med justerbare stropper for at undgå at de sidder for stramt. Du kan eksempelvis vælge en soft cup eller sportsudgave.

Er der forskel på, hvilken type man skal bruge til hverdag og fest?

Til hverdag er det vigtigt, at man har en behagelig BH på, som ikke generer eller gør ondt. Den skal sidde godt på kroppen, og være lavet af et materiale huden kan ånde igennem. Når det kommer til festlige lejligheder, så betyder komforten ikke lige så meget. Her kan man overveje at bruge en push-up eller måske en balconette for at fremhæve ens former på bedste vis. Ofte vil disse dog være mindre behagelige at have på i længere tid ad gangen, da de typisk sidder strammere og trykker mere på kroppen end almindelige modeller.

Om Annoncørbetalt indhold

Annoncørbetalt indhold er et annonceformat, der er blevet til i samarbejde mellem Folketidende og en annoncør.

Folketidendes uafhængige redaktionelle medarbejdere er således ikke involveret i nogen faser af udviklingen af det betalte indhold. Lige som annoncørerne ikke har nogen indflydelse på det redaktionelle indhold på Folketidendes nyhedssites.

Når en artikel er markeret med ’annonce’ eller ‘annoncørbetalt indhold’, betyder det, at en annoncør har betalt for artiklen og har haft indflydelse på indholdet i den konkrete artikel.

Annoncørbetalt indhold skal leve op til Folketidendes øvrige stil, tone og den generelle kvalitet, som læserne normalt forventer sig at møde.

Annoncørbetalt indhold vil altid være tydeligt afmærket med ‘Annoncørbetalt indhold’ og annoncørens byline for at gøre det tydeligt for vores læsere, at artiklen er betalt. Desuden vil valg af skrifter, farver og design adskille sig fra vores uafhængige redaktionelle artikler for at undgå forveksling.