Annoncørbetalt indhold

Annonce: Sådan får du motion med et begrænset budget

Har du begrænsede økonomiske midler, hvorfor der er småt med penge til træningsbudgettet?

Det behøver ikke at koste særlig meget at få motion. Det kan sagtens gøres, uden du behøver at betale en formue hver måned for at være medlem af et træningscenter. Vi giver dig nogle gode tips til, hvordan du kan få motion på et begrænset budget.

Det kan sagtens gøres gratis
Når du skal have motion, kan du sagtens gøre det ganske gratis. Et træningscenter er langt fra den eneste løsning, når du gerne vil have noget motion. Den billigste måde at få motion på er ved at løbe en tur i det fri. Det koster ikke noget, og du kan gøre det lige så ofte, som du vil. Er du ikke så meget til at løbe, kan en gåtur også gøre en forskel for dit motionsniveau. Tag på opdagelse i naturen og få noget motion samtidig.

Træningsudstyr du kan betale dig fra
Foretrækker du at motionere med træningsudstyr, kan det sagtens lade sig gøre at finde det til overkommelige priser. Du kan spare en del penge i længden, hvis du køber din egen træningsmaskine til hjemmet, i stedet for at blive ved med at poste penge i træningscenterkassen måned efter måned. En ny maskine kan hurtigt tjenes ind, når man sammenligner det med, hvor mange penge man bruger på at være medlem af et træningscenter. Uanset om du er mest til løbebånd, crosstrainere(sponseret link) eller motionscykler, kan det være en god investering i din sundhed, der på sigt kan betale sig fremfor for at benytte et træningscenter.
Hvis du har bestemt dig for, at du vil købe din egen, private træningsmaskine, kan du både købe den fra ny, eller prøve at finde en brugt. Der findes mange fine træningsmaskiner, der er brugte, som du sagtens kan bruge. Er du mere til en helt ny maskine, er dette også en god idé, da du her får en garanti med. Dette er en fordel, hvis der nu skulle ske noget med træningsmaskinen. Man skal dog være opmærksom på, at de nye maskiner selvfølgelig er lidt dyrere end de brugte maskiner. Er der ikke umiddelbart penge til det, kan man prøve at låne penge til det i banken, på quick-laan.dk(sponseret link) eller af familie og venner. Det kan være en fordel for nogen at dele betalingerne op i mindre bidder, hvilket man jo ofte vil gøre med et lån.

Om Annoncørbetalt indhold

Annoncørbetalt indhold er et annonceformat, der er blevet til i samarbejde mellem Folketidende og en annoncør.

Folketidendes uafhængige redaktionelle medarbejdere er således ikke involveret i nogen faser af udviklingen af det betalte indhold. Lige som annoncørerne ikke har nogen indflydelse på det redaktionelle indhold på Folketidendes nyhedssites.

Når en artikel er markeret med ’annonce’ eller ‘annoncørbetalt indhold’, betyder det, at en annoncør har betalt for artiklen og har haft indflydelse på indholdet i den konkrete artikel.

Annoncørbetalt indhold skal leve op til Folketidendes øvrige stil, tone og den generelle kvalitet, som læserne normalt forventer sig at møde.

Annoncørbetalt indhold vil altid være tydeligt afmærket med ‘Annoncørbetalt indhold’ og annoncørens byline for at gøre det tydeligt for vores læsere, at artiklen er betalt. Desuden vil valg af skrifter, farver og design adskille sig fra vores uafhængige redaktionelle artikler for at undgå forveksling.

  • saadan-faar-du-motion-annonce-FT