Annoncørbetalt indhold

Annonce: Sådan gavner diversitet din virksomhed

Diversitet. Det er et ord, der er kommet til at fylde mere og mere i de senere år – også på det danske arbejdsmarked. Måske er det noget, du allerede er stødt på af flere omgange. Flere virksomheder har eksempelvis en diversitetspolitik. Men hvad handler det egentlig om, og hvad kan det bruges det? Det er måske begge meget gode spørgsmål at tage op. Der er uden tvivl noget at lære, og det kan måske også komme til at gavne din virksomhed.

Hvad er diversitet?

Inden vi for alvor kan komme ind på, hvordan diversitet kan gavne dig, må vi starte med at fastslå, hvad det er. Det kan godt være, du ved, hvad det betyder i sin rene forstand. Men hvad betyder det egentlig i virksomhedssammenhænge?

Diversitet er jo først og fremmest forskellighed.
I virksomhedssammenhænge handler det dog også i høj grad om mennesker. På den måde kunne det for eksempel handle om:

- Køn
- Etnicitet
- Religion
- Eller politisk overbevisning

Sådan får du mere diversitet

For at få mere diversitet kan det være en god idé at gøre op med unconscious bias, eller dine ubevidste præferencer på dansk. (Sponseret link) Læs mere på https://livinginstitute.com/unconscious-bias-training/, hvis du vil blive bedre til at genkende det og lægge det fra dig.
Hvis du kæmper med unconscious bias, så kan det være svært at skabe mere diversitet.

Du kan dog vælge at handle mere bevidst for på den måde at gøre noget ved det. Én af de ting, du kan vælge at gøre, er bevidst at invitere folk til jobsamtale, som normalt ikke kommer i betragtning – eventuelt på grund af en fornemmelse.

Det er selvfølgelig vigtigt for dig at vælge de dygtigste folk. Når det er sagt, kan du nemt komme til at overse kandidater til forskelligt arbejde, fordi de ikke ser ud som dig.
En anden mulighed er, at du helt bevidst prioriterer folk, der er af et andet køn eller anden etnicitet eller med en anden religiøs eller politisk overbevisning end dig.

Lær fra hinanden

Gaven ved at ansætte folk, der er anderledes end dig, er, at det kan give dig nye perspektiver. Måske tænker de anderledes, måske handler de anderledes. Uanset hvordan det kommer til udtryk, så kan det give dig nye måde at løse forskellige problemstillinger på.

Hvis du kun ansætter folk, der tænker som dig, risikerer du at sidde fast.
Med diversitet er der plads til forskellighed, og det giver nye inspirationskilder.

Om Annoncørbetalt indhold

Annoncørbetalt indhold er et annonceformat, der er blevet til i samarbejde mellem Folketidende og en annoncør.

Folketidendes uafhængige redaktionelle medarbejdere er således ikke involveret i nogen faser af udviklingen af det betalte indhold. Lige som annoncørerne ikke har nogen indflydelse på det redaktionelle indhold på Folketidendes nyhedssites.

Når en artikel er markeret med ’annonce’ eller ‘annoncørbetalt indhold’, betyder det, at en annoncør har betalt for artiklen og har haft indflydelse på indholdet i den konkrete artikel.

Annoncørbetalt indhold skal leve op til Folketidendes øvrige stil, tone og den generelle kvalitet, som læserne normalt forventer sig at møde.

Annoncørbetalt indhold vil altid være tydeligt afmærket med ‘Annoncørbetalt indhold’ og annoncørens byline for at gøre det tydeligt for vores læsere, at artiklen er betalt. Desuden vil valg af skrifter, farver og design adskille sig fra vores uafhængige redaktionelle artikler for at undgå forveksling.

  • Annonce-billede-skabelon5