Annoncørbetalt indhold

Annonce: Sådan gør du dig klar til årets (måske) allerstørste sportsevent – nemlig VM22

Der er god grund til at begynde at glæde dig, når årets største fodboldevent finder sted lige om lidt. Dette års VM foregår i Qatar og der er lagt op til rigeligt med spænding. Skal du følge med i VM 22 men stadig ikke helt har lagt en plan, så kan du få tips og inspiration lige her.

Eventet er både tiltrækkende for folk, som har interesse for (Sponseret link) VM 2022 Odds, men selvfølgelig også bare gerne vil følge med i kampene på TV eller igennem streaming.

Facts om VM 2022

Det store fodbold event kendes også som FIFA World Cup og skal i år afholdes i selveste Qatar. Eventet bliver skudt i gang allerede den 21. november og slutter således den 18. december. Til åbningskampen er det Senegal mod Holland, som skal spille mod hinanden og Danmark er sat til at spille mod Tunesien den 22. november. Danmark skal desuden spille mod Frankrig den 26. november og mod Australien den 30. november. Af alle de 32 nationer som deltager er der følgende som skal spille til VM 22:

· Tyskland · Australien · Ghana · Iran

· Qatar · USA · Senegal · Argentina

· Brasilien · Mexico · Uruguay · Schweiz

· Danmark · Wales · Canada · Holland

· Belgien · Cameroun · Ecuador · Serbien

· Frankrig · Tunesien · Sydkorea · England

· Spanien · Marokko · Japan

· Kroatien · Portugal · Saudi-Arabien

· Costa Rica · Polen

Hvordan skal du opleve VM 22?

Har du gjort dig nogle overvejelser om, hvad du gerne vil have ud af hele VM oplevelsen? Hvis du er mest til betting, så findes der flere bookmakers at vælge imellem. Hvad enten du er helt ny indenfor betting-verdenen eller det er første gang du skal bette i forbindelse med VM, så bør du dog sætte dig nøje ind i, hvilke overvejelser du bør gøre dig samt, hvad du skal være opmærksom på.

Følg med i kampene på streamingtjenesterne

Har du sat både november og december af til at følge med i VM kampene, så er der flere kanaler og streaming tjenester, som dækker eventet. Du kan blandt andet følge med på DR og TV2, men også TV2 Play, som er en streamingtjeneste for kanalen. Det er en rigtigt god idé at sikre dig, at du på forhånd har adgang, så uden problemer kan følge med i de vigtige kampe. Er du fodboldelsker, så kan det være fordelagtigt at betale for streaming.

Om Annoncørbetalt indhold

Annoncørbetalt indhold er et annonceformat, der er blevet til i samarbejde mellem Folketidende og en annoncør.

Folketidendes uafhængige redaktionelle medarbejdere er således ikke involveret i nogen faser af udviklingen af det betalte indhold. Lige som annoncørerne ikke har nogen indflydelse på det redaktionelle indhold på Folketidendes nyhedssites.

Når en artikel er markeret med ’annonce’ eller ‘annoncørbetalt indhold’, betyder det, at en annoncør har betalt for artiklen og har haft indflydelse på indholdet i den konkrete artikel.

Annoncørbetalt indhold skal leve op til Folketidendes øvrige stil, tone og den generelle kvalitet, som læserne normalt forventer sig at møde.

Annoncørbetalt indhold vil altid være tydeligt afmærket med ‘Annoncørbetalt indhold’ og annoncørens byline for at gøre det tydeligt for vores læsere, at artiklen er betalt. Desuden vil valg af skrifter, farver og design adskille sig fra vores uafhængige redaktionelle artikler for at undgå forveksling.