Annoncørbetalt indhold

Annonce: Tag børnene med på ferie i Asien

Vil du gerne give børnene en oplevelse, de sent vil glemme, og som de med garanti vil komme til at fortælle om i skolen, når I er kommet hjem igen? Måske I er vant til at tage en tur i sommerhus eller måske en gang imellem hoppe på et fly sydpå og bruge en uges tid der. Det er enormt hyggeligt og helt sikkert noget, der bliver sat pris på, men måske I har fået lyst til noget mere.

(Sponseret link) Rejser til Thailand er blevet populært over de sidste år, og det forstår man godt. Her er et land, der kulturmæssigt er langt fra det, vi kender i Danmark og Europa, men som har enormt meget at byde på – og man kan sagtens gøre det til en familievenlig ferie, hvor alle har muligheden for at lave noget, de godt kan lide. Det handler bare om at få tilpasset rejsen ordentligt til jeres behov.

Få gode råd til destinationer

Hvis I ikke kender Thailand godt eller måske ikke har været der før, kan det være svært at finde ud af, hvad det lige er, man skal besøge. Måske I kender nogle, der har været der? Rigtig mange danskere har trods alt været et smut forbi landet, så I kan med garanti hente nogle gode råd der. Ellers kan I altid tale med en rejserådgiver, der kan give jer gode idéer til, hvad I kan se og gøre, mens I er afsted på ferien.

Thailand kan mange ting, og ud over de sandstrande og lækre vand, I nok længes efter, er der også en masse kulturelt, som desværre ikke er det, alle har mest fokus på. I har muligheden for at komme ud virkelig at opleve lokalkulturen, maden og menneskerne, og det vil med garanti være noget af det, I kommer til at huske godt på.

Om Annoncørbetalt indhold

Annoncørbetalt indhold er et annonceformat, der er blevet til i samarbejde mellem Folketidende og en annoncør.

Folketidendes uafhængige redaktionelle medarbejdere er således ikke involveret i nogen faser af udviklingen af det betalte indhold. Lige som annoncørerne ikke har nogen indflydelse på det redaktionelle indhold på Folketidendes nyhedssites.

Når en artikel er markeret med ’annonce’ eller ‘annoncørbetalt indhold’, betyder det, at en annoncør har betalt for artiklen og har haft indflydelse på indholdet i den konkrete artikel.

Annoncørbetalt indhold skal leve op til Folketidendes øvrige stil, tone og den generelle kvalitet, som læserne normalt forventer sig at møde.

Annoncørbetalt indhold vil altid være tydeligt afmærket med ‘Annoncørbetalt indhold’ og annoncørens byline for at gøre det tydeligt for vores læsere, at artiklen er betalt. Desuden vil valg af skrifter, farver og design adskille sig fra vores uafhængige redaktionelle artikler for at undgå forveksling.