Annoncørbetalt indhold

Annonce: Tag dine marker til nye højder med smarte teknikker

Det er vigtigt, at man som landmand ved, hvordan man tager sig af sine marker. Markerne spiller nemlig en stor rolle i livet, og derfor skal de have den rette pleje og næring, så de kan gro på bedste vis. Derfor er det også smart at afprøve nye metoder, som kan tage markerne til nye højder. Her får du et par eksempler på teknikker, som du kan afprøve på dine marker.

Vælg tilpassede gødningstyper

Gødningen er meget vigtig for dine marker, hvilket du nok allerede er meget klar over. Hertil er det vigtigt, at du bruger De rette gødningstyper til dine markers behov. Yara Danmark giver dig for eksempel (sponseret link) løsninger og produkter inden for plantenæring, som du kan kigge på.

Firmaer som Yara er rigtig gode at undersøge, hvis du vil finde ud af for eksempel, hvilket slags gødning du skal bruge til dine marker. Det kan nemlig også være, at der er gødningstyper, som vil være mere passende end den, du bruger på nuværende tidspunkt.

Hvis du gerne vil være helt sikker på dit valg af gødning eller bare er nysgerrig omkring de andre typer, så er det altid en god ide at få rådgivning, så du kan blive mere afklaret.

Brug teknologien til den rette plantenæring

Mange firmaer har nu også fundet ud af, hvordan de kan tage teknologien til nyre højder, hvorved plantenæringen løftes på smart vis. For eksempel findes der teknikker, som giver dig mulighed for at få et overblik over tætheden dine afgrøder, så du ved, hvor problemområderne er.

Bliv ikke skræmt af nye teknikker

Det kan godt være, at du måske bliver skræmt af de nye teknikker derude. Dog behøver det ikke være skræmmende, blot fordi det er fremmed. Du kan med fordel undersøge de nye teknikker nærmere, så du kan blive mere indforstået, om det er noget for dig.

Om Annoncørbetalt indhold

Annoncørbetalt indhold er et annonceformat, der er blevet til i samarbejde mellem Folketidende og en annoncør.

Folketidendes uafhængige redaktionelle medarbejdere er således ikke involveret i nogen faser af udviklingen af det betalte indhold. Lige som annoncørerne ikke har nogen indflydelse på det redaktionelle indhold på Folketidendes nyhedssites.

Når en artikel er markeret med ’annonce’ eller ‘annoncørbetalt indhold’, betyder det, at en annoncør har betalt for artiklen og har haft indflydelse på indholdet i den konkrete artikel.

Annoncørbetalt indhold skal leve op til Folketidendes øvrige stil, tone og den generelle kvalitet, som læserne normalt forventer sig at møde.

Annoncørbetalt indhold vil altid være tydeligt afmærket med ‘Annoncørbetalt indhold’ og annoncørens byline for at gøre det tydeligt for vores læsere, at artiklen er betalt. Desuden vil valg af skrifter, farver og design adskille sig fra vores uafhængige redaktionelle artikler for at undgå forveksling.

  • Annonce-billede-skabelon7