Annoncørbetalt indhold

Annonce: Tips: Sådan vælger du den rette sovesofa

Generelt ville sovesofaer nok være nemmere at markedsføre, hvis man bare kaldte dem sofaer. For du har allerede en seng, du kan sove i, så selve sove-funktionaliteten i en sovesofa er kun noget, du bruger til middagshvil, eller når sovesofaen agerer gæsteseng. Nå, det var lidt ud ad en tangent. Der er selvfølgelig mange gode grunde til at opsøge deciderede sovesofaer, bl.a. deres bredde og dybde.

Få et sovesofa-overblik

Få et (sponseret link) sovesofa overblik hos en forhandler af møbler, hvis du nu ønsker at vide, hvad markedet byder på. Der er ikke som sådan nogen skabelon for, hvordan en sovesofa skal se ud. Dens design skal bare lægge op til, at du kan ligge komfortabelt på den. Det vil bl.a. sige, at sofaen skal være så bred, som du er høj – og gerne lige nogle cm mere. Men hvad med ting som armlæn, farver, fjedre og tekstiler?

Armlæn og farver er en smagssag

Det er en smagssag, om din sovesofa skal have armlæn eller ej. For det er ikke umiddelbart mere ubehageligt at støde hovedet op mod et armlæn under søvn, end det er at ramme hovedet ind i en sengegavl. Hvad farverne gælder, skal sovesofaen selvfølgelig passer til den generelle stil i hjemmet. Fx kan en sovesofa med mild, himmelblå farve være fin til et hjem præget af pastelfarvers dominans.

Pocketfjedre er det oplagte valg

Fjedrene skal være gode, så du ligger godt. Ligesom i historien om Guldlok og de tre bjørne findes der ikke én overlegen løsning, hvad komfort gælder. Når det så er sagt, så er såkaldte pocketfjedre meget populære, da disse fjedre ikke har kontakt med hinanden. Det betyder, at når du lægger dig på en madras el.lign. med disse fjedre, får du en bedre understøttelse af kroppens bevægeapparat.

Hvad tekstiler gælder, er det generelt godt med et stof, der ikke klæber til huden.

Om Annoncørbetalt indhold

Annoncørbetalt indhold er et annonceformat, der er blevet til i samarbejde mellem Folketidende og en annoncør.

Folketidendes uafhængige redaktionelle medarbejdere er således ikke involveret i nogen faser af udviklingen af det betalte indhold. Lige som annoncørerne ikke har nogen indflydelse på det redaktionelle indhold på Folketidendes nyhedssites.

Når en artikel er markeret med ’annonce’ eller ‘annoncørbetalt indhold’, betyder det, at en annoncør har betalt for artiklen og har haft indflydelse på indholdet i den konkrete artikel.

Annoncørbetalt indhold skal leve op til Folketidendes øvrige stil, tone og den generelle kvalitet, som læserne normalt forventer sig at møde.

Annoncørbetalt indhold vil altid være tydeligt afmærket med ‘Annoncørbetalt indhold’ og annoncørens byline for at gøre det tydeligt for vores læsere, at artiklen er betalt. Desuden vil valg af skrifter, farver og design adskille sig fra vores uafhængige redaktionelle artikler for at undgå forveksling.