Annoncørbetalt indhold

Annonce: Tre trin til en sundere privatøkonomi

Skal 2021 være året, hvor du endelig får styr på din privatøkonomi. Ja, det skal det. Det kan kun gå for langsomt. Rod i privatøkonomien er nemlig både dyrt og usundt. Det stresser og slider på dit mentale velvære, hvis du altid går og spekulerer over dine pengesager. Her er tre trin, der på sigt vil give dig flere penge mellem hænderne. Læs med, hvis du vil slippe for hjertebanken, hver gang du ser rudekuvert i entreen.

Undgå klatgæld

Mange har gæld hos flere forskellige låneudbydere. Måske har du både en kassekredit, et forbrugslån og et billån? Så er et samlelån et godt sted at starte, hvis du vil have styr på din økonomi. Der er mange, der tilbyder samlelån, men her kan du se et af de (sponseret link) bedste samlelån på markedet i 2021.

Der er mange fordele ved et samlelån. Du vil opleve, at du får et større overblik over din gæld, fordi du kun har en låneudbyder at tage stilling til. Hvis du samler alt din gæld i et enkelt lån, kan du finde ud af præcis, hvornår du bliver gældfri.

Udover overblik vil du også opleve, at dit lån vil blive billige for dig. De fleste vil opleve at både ÅOP og rente vil blive lavere. Oveni i det betaler du kun administration til en låneudbyder.

Du kan højst sandsynligt spare en del penge med et samlelån, hvis du har en flere gældsposter. Men vigtigst af alt, du vil kunne overskue din gæld. Det giver ro i maven.

Lav et budget

Ja, lav et godt gammeldags husholdningsbudget. Skriv alle dine udgifter og indtægter ned. Start dit budget med blyant og papir. Det giver dig et visuelt overblik og tvinger dig til at tage aktivt stilling til hver eneste udgift. Når du har fået overblik over de sidste måneders indtægter og udgifter, så er det tid til at finde ud af, hvor det gør mindst ondt at spare. Lav to kolonner på papiret og del alle dine udgifter op i ‘need to have’ og ‘nice to have’. Skær udgifter fra din ‘nice to have’-kolonne.

Spar op

Når du har fået styr på din gæld og dit budget, vil du måske opleve, at du har grønne tal på kontoen i slutningen af måneden. Sæt de ekstra penge til side, så har du til uforudsete udgifter. Måske skal du pludselig til mekanikeren eller tandlægen? En opsparing vil give dig tryghed og glæde, fordi du ved, at du er rustet til de økonomiske udfordringer, der kommer i hverdagen.

Om Annoncørbetalt indhold

Annoncørbetalt indhold er et annonceformat, der er blevet til i samarbejde mellem Folketidende og en annoncør.

Folketidendes uafhængige redaktionelle medarbejdere er således ikke involveret i nogen faser af udviklingen af det betalte indhold. Lige som annoncørerne ikke har nogen indflydelse på det redaktionelle indhold på Folketidendes nyhedssites.

Når en artikel er markeret med ’annonce’ eller ‘annoncørbetalt indhold’, betyder det, at en annoncør har betalt for artiklen og har haft indflydelse på indholdet i den konkrete artikel.

Annoncørbetalt indhold skal leve op til Folketidendes øvrige stil, tone og den generelle kvalitet, som læserne normalt forventer sig at møde.

Annoncørbetalt indhold vil altid være tydeligt afmærket med ‘Annoncørbetalt indhold’ og annoncørens byline for at gøre det tydeligt for vores læsere, at artiklen er betalt. Desuden vil valg af skrifter, farver og design adskille sig fra vores uafhængige redaktionelle artikler for at undgå forveksling.

  • Annonce-billede-skabelon