Annoncørbetalt indhold

Annonce: Udnyt fordelene ved online shopping

Online shopping kan være et behageligt alternativ til at skulle ud ad døren, hvis man er på udkig efter varer fra mere end ét brand, eller en butik. Profil art er blandt andet en af de mange forretninger, som har valgt at udvide deres butik, ved at gøre den tilgængelig online. Online shopping gør det nemmere for dig som forbruger, at spare tid og danne overblik. Det er dog også en fordel for selve forretningen, som får muligheden for at nå ud til flere mennesker, som er interesserede i deres varer.

Shop jysk charme fra profil art online

Butikken profil art har eksisteret i Horsens i mange år. (Sponseret link) Profil art har 35 års erfaring inden for mode og interiør. De holder sig opdateret på tidens trends og tilbyder blandt andet mærker som Mads Nørgaard, Neo Noir og Ganni. I deres butik i Horsens bliver man personligt mødt af de passionerede medarbejdere, som med et smil på læben, er klar til at vejlede dig omkring nye trends og produkter. Men som mange andre, har profil art erfaret, at de via en online platform, kan hjælpe endnu flere mennesker, hvilket gør det muligt for potentielle kunder i hele Danmark, at handle deres varer.

Profil art tilbyder 1 til 3 dages levering, og gratis levering for køb over 499 kroner, ellers koster leveringen 35 kroner, hvilket også er en god pris.

Online shopping er blevet mere populært

Online shopping er de senere år blevet mere eftertragtet hos danskerne, grundet nedlukningerne. Men nu hvor samfundet er åbnet op igen, har mange taget vanen til sig. Som forbrugere, har man nu opdaget, at det ofte kan betale sig at handle hjemme fra sofaen, hvor man ikke bliver begrænset af, at skulle bruge tid på transport, og det er ofte i hjemmet, at man kommer i tanke om de ting man står og mangler.

Flere oplevelser er rykket online

Det er ikke kun online shopping, som er blevet populært under nedlukningerne. Der er også andre oplevelser, som man nu kan opsøge online. Det er blandt andet blevet muligt at se online udstillinger fra museer og gallerier. Der bygges virtuelle verdener, hvor kunstværkerne kan opleves hjemmefra. Det er også muligt at opleve koncerter hjemmefra, som musikere streamer på deres egne platforme. Så nyd den verden, der åbner sig online, men husk også, at gå ud og mød de passionerede mennesker i virkeligheden.

Om Annoncørbetalt indhold

Annoncørbetalt indhold er et annonceformat, der er blevet til i samarbejde mellem Folketidende og en annoncør.

Folketidendes uafhængige redaktionelle medarbejdere er således ikke involveret i nogen faser af udviklingen af det betalte indhold. Lige som annoncørerne ikke har nogen indflydelse på det redaktionelle indhold på Folketidendes nyhedssites.

Når en artikel er markeret med ’annonce’ eller ‘annoncørbetalt indhold’, betyder det, at en annoncør har betalt for artiklen og har haft indflydelse på indholdet i den konkrete artikel.

Annoncørbetalt indhold skal leve op til Folketidendes øvrige stil, tone og den generelle kvalitet, som læserne normalt forventer sig at møde.

Annoncørbetalt indhold vil altid være tydeligt afmærket med ‘Annoncørbetalt indhold’ og annoncørens logo for at gøre det tydeligt for vores læsere, at artiklen er betalt. Desuden vil valg af skrifter, farver og design adskille sig fra vores uafhængige redaktionelle artikler for at undgå forveksling.