Annoncørbetalt indhold

Annonce: Unikke plakater til stuen – find dem her

Det er svært at overvurdere den wow-effekt, som den rette vægdekoration kan tilføje din stue. Vores lyse og enkle indretningsstil afspejler sig i valget af møbler, maling og tekstiler her i Skandinavien. Men minimalismen har også den bivirkning, at der findes mange nøgne vægge derude.

Måske kender du det fra dit eget grebsfrie, monokrome køkken? Din strømlinede stue?

Smukt ser det ud, som taget ud af et boligmagasin. Men de fleste mennesker har en eksperimenterende og kreativ papegøje på skulderen, som forlanger at få sit behov opfyldt. Her kommer plakaten bogstavelig talt ind i billedet – eller i hvert fald i rammen. For hos UnikPlakat.dk finder du en samling pragtfulde plakater til stuen, som vil lukke munden på papegøjen og løfte din indretning til et nyt niveau.

Plakater med farver, former og fugle

Uanset om du søger en farveeksplosion eller foretrækker mere afdæmpende designs, finder du det sagtens blandt vores mange smukke plakater.

Hvis farver giver dig energi, er der rigeligt med muligheder for at gøre din væg til en regulær ladestation. Og det bedste af det hele? De sprudlende farver giver ikke alene smil på læben – de gør også nytte hjemme hos dig. Eksempelvis får du med vores cocktailplakat opskrifter på hver af de 20 håndtegnede drinks, som er med på plakaten. Du kan også genopfriske dit kendskab til sunde, danske bær med vores bærplakater, som består af håndmalede akvareller. Nu, hvor vi er ved lækre bær, hvad så med at lave yummy smoothies til børn, børnebørn eller veninderne med en skøn smoothieplakat?

Er du mere til de stille farver og rolige motiver, findes de skam også. Tag blot et kig i vores samling af kunstplakater eller i afdelingen med praktiske plakater med dyr. Apropos papegøjen fra før, så er netop vores (sponseret link) plakat med havens fugle lidt af en bestseller og hænger i mange stuer rundtomkring. Det samme gælder for vores bier, sommerfugle og mariehøns. Måske fordi disse plakater er med til at bringe naturens ro ind i stuen.

Plakater er fede og billige, og derfor er dine vægge et oplagt sted at afprøve nye ting, der får dit hjem til at udstråle endnu mere dig. Vær ikke bange for at kombinere stilarter, farver og størrelser. Rammerne er nemme at hænge op, og der findes ingen rigtige og forkerte plakatvægge. Og er du vild med resultatet, hvorfor så lade dig påvirke af boligmagasinernes såkaldte ’regler’ for indretning?

Voksende udvalg af plakater

Måske har du allerede været omkring for at se på plakater. Det er en god ide at suge en masse inspiration til dig, før du vælger – og inspiration er der nok af. Du kan shoppe plakater allevegne. Nogle steder kan du næsten fare vild imellem de utallige hyldemeter med forskellige designs, mens andre steder byder på et lidt mere begrænset udvalg.

Selvom UnikPlakat.dk har eget showroom, så hører vi til de steder med lidt færre plakater på hylden. Men det er ikke nogen dårlig ting, synes vi. For det, vi mangler i kvantitet, har vi så rigeligt af i originalitet. Vi tegner, producerer og pakker nemlig selv alle vores plakater. Derfor kan vi også love høj kvalitet og unikke designs til dig, der er træt af at se de samme gamle kunsttryk gå igen allevegne.

Om Annoncørbetalt indhold

Annoncørbetalt indhold er et annonceformat, der er blevet til i samarbejde mellem Folketidende og en annoncør.

Folketidendes uafhængige redaktionelle medarbejdere er således ikke involveret i nogen faser af udviklingen af det betalte indhold. Lige som annoncørerne ikke har nogen indflydelse på det redaktionelle indhold på Folketidendes nyhedssites.

Når en artikel er markeret med ’annonce’ eller ‘annoncørbetalt indhold’, betyder det, at en annoncør har betalt for artiklen og har haft indflydelse på indholdet i den konkrete artikel.

Annoncørbetalt indhold skal leve op til Folketidendes øvrige stil, tone og den generelle kvalitet, som læserne normalt forventer sig at møde.

Annoncørbetalt indhold vil altid være tydeligt afmærket med ‘Annoncørbetalt indhold’ og annoncørens logo for at gøre det tydeligt for vores læsere, at artiklen er betalt. Desuden vil valg af skrifter, farver og design adskille sig fra vores uafhængige redaktionelle artikler for at undgå forveksling.