Annoncørbetalt indhold

Annonce: Økonom - Gode råd til at låne penge

Når man låner penge, skal man altid tænke på, hvorfor man skal bruge pengene.

Det er aldrig en god idé at låne penge uden noget formål. Men det er låne penge er i sig selv ikke farligt. De fleste af os låner penge i løbet af vores liv. Det er især boliglån, som gør, at nærmest alle danskere på et eller andet tidspunkt låner penge. Uden boliglån ville det være umuligt for os at købe en bolig, da det er de færreste, som har mange millioner liggende.
Der kan selvfølgelig være mange andre årsager til at låne penge, og derfor findes der i dag også en række forskellige lånetyper. De mest almindelige, udover boliglån, er banklån, billån, kassekredit og hurtiglån.
Sidstnævnte skal man passe på, hvis man spørger økonomen Morten Bruun Pedersen, som er ansat i Forbrugerrådet. Han giver i Fagbladet 3F en række tid, hvorfor man skal tænke over hurtiglån, også kaldet forbrugerlån. Han giver også 3 gode bud på, hvordan man får bedre styr på sin økonomi med gæld.

Derfor skal du passe på
Ingen låner penge ud uden at de tjener på dem. Det giver sig selv, da det at låne penge ud selvfølgelig er en forretning. Det er der intet galt med, men det betyder blot, at du altid skal vide, hvad du skal betale tilbage.
Ved mange lån ender du med at betale mange penge tilbage. I nogle tilfælde kan du ende med at betale 3 gange så mange penge tilbage, som du lånte. Det kan hurtigt blive dyrt, hvis du f.eks. har købt en ny computer til 5.000 kr.
Derfor er det vigtigt, at du altid finder ud af, hvor meget du betaler i rente, og hvad du helt præcist skal betale tilbage. Der findes heldigvis en række gode sider, hvor de sammenligner de forskellige lån for dig. Lån penge online(sponseret link) er helt fint, når du blot har fundet det bedste lån. Det bedste lån er det, som ender med at koste dig færrest penge.

Gode råd til at låne penge
Først skal du beslutte dig for, om du har andre muligheder end at låne penge. Det kan være, at du slet ikke behøver det, som du gerne vil købe. Det er også værd at overveje, om du kan låne penge steder, hvor du betaler en lavere rente. Hvis du låner af din familie, kan du endda slippe for at betale renter, men selvfølgelig er det altid værd at overveje, om du vil blande penge og familie sammen.
Mange vælger at få en kassekredit i banken, men det er ofte lige så billigt med de mange hurtiglån. Tværtimod vil et banklån ofte være billigere, men her skal du overbevise banken om, hvorfor du skal have lov at låne.
Det bringer os til sidste råd, som er, at du skal holde styr på din økonomi. Når du har styr på økonomien har det to fordele. 1. Det er lettere at låne penge, og 2. du har ofte slet ikke brug for at låne penge.
Tænk over disse ting inden og efter, du har lånt penge.

Om Annoncørbetalt indhold

Annoncørbetalt indhold er et annonceformat, der er blevet til i samarbejde mellem Folketidende og en annoncør.

Folketidendes uafhængige redaktionelle medarbejdere er således ikke involveret i nogen faser af udviklingen af det betalte indhold. Lige som annoncørerne ikke har nogen indflydelse på det redaktionelle indhold på Folketidendes nyhedssites.

Når en artikel er markeret med ’annonce’ eller ‘annoncørbetalt indhold’, betyder det, at en annoncør har betalt for artiklen og har haft indflydelse på indholdet i den konkrete artikel.

Annoncørbetalt indhold skal leve op til Folketidendes øvrige stil, tone og den generelle kvalitet, som læserne normalt forventer sig at møde.

Annoncørbetalt indhold vil altid være tydeligt afmærket med ‘Annoncørbetalt indhold’ og annoncørens byline for at gøre det tydeligt for vores læsere, at artiklen er betalt. Desuden vil valg af skrifter, farver og design adskille sig fra vores uafhængige redaktionelle artikler for at undgå forveksling.

  • visibility-guru-penge-ann