Annonce
Lokal nyt

Bådferie ved kajen udsolgt i højsæson

Udlejningen af de såkaldte marinavillaer ved Slotsbryggen er kommet godt fra start med udsolgt her i højsæsonen. Foto: Ingrid Riis

Såkaldte marinavillaer er kommet godt fra start.

NYKØBING Ferie til søs er angiveligt særdeles populært her i den danske corona-sommer. Det samme gælder tilsyneladende ferie næsten til søs: Der er udsolgt her i højsæsonen i de nye såkaldte marinavillaer, der ligger ved Slotsbryggen i Nykøbing.

- Vi har fuldt udlejet her i juli måned, og der er også reservationer i august. Derudover er vi begyndt at få bestillinger især til weekendophold her i efterårsmånederne, så alt i alt er vi godt tilfredse med starten, siger Aksel Nielsen fra firmaet Marinavilla.dk, der står for de utraditionelle ferieboliger, der i forsommeren blev trukket på plads ved svajebassinet ved Slotsbryggen.

- Faktisk kom vi jo af flere forskellige årsager egentlig for sent i gang. Vi var først udlejningsklare 10. juni, og på det tidspunkt har de fleste nok lagt ferieplanerne. Så også på den baggrund er jeg positivt overrasket over interessen og udlejningen, tilføjer han.

Der er tre havneboliger til udlejning - plus en til fremvisning.

- Vi bruger marinavillaerne ved Slotsbryggen også til at vise mulighederne for dem, der overvejer at købe deres egen. Det er en stor fordel, at vi med den fjerde marinavilla kan vise en fuldt færdig og funktionsdygtig mulighed for de potentielle købere. Og med udlejningen i fuld gang kan vi også demonstrere, at konceptet fungerer, påpeger Aksel Nielsen.

Der er plads til seks personer i de flydende boliger. Prisen er 11.900 kroner for en uge i højsæsonen - og prisen er på andre tidspunkter på cirka 7.900 kroner.

Skulle man have lyst til at købe sin egen flydende villa, ligger prisen på cirka 1,2 millioner kroner.

- Vi har haft uhyre tilfredse gæster indtil nu. Og der har i øvrigt ikke kun været tilfredshed med selve rammerne ombord, men også med havnen, Nykøbing by og hele området som turistmål. Vi synes også selv, at marinavillaerne passer godt ind i omgivelserne her. Samarbejdet med kommunen har været fortrinligt - og modtagelsen hos naboerne også helt overvejende positiv, selv om der selvfølgelig også har været lidt betænkeligheder, konstaterer Aksel Nielsen.

De flydende ferieboliger i Nykøbing er til udlejning - men fungerer også som "showboat" for dem, der overvejer at købe deres egen marinavilla. Foto: Ingrid Riis
Annonce
Annonce
Gasledning

200 LODSEJERE BERØRES AF GASLEDNINGEN

Annonce
Sammenhold

GNISTEN OG SAMMENHOLDET LEVER STADIG

Annonce
Forsiden netop nu
Guldborgsund

- VI BLEV JO KASTET HOVEDKULDS UD I BESTYRELSESARBEJDET

Guldborgsund

HOS BRIAN BLOMSTRER DRØMMEN

Lolland

Milliondyr brand fortsætter endnu

Sport

TEAM SYDHAVSØERNE SKUFFER HJEMME

Guldborgsund

SANGKRAFTCENTER ÅBNER

Lolland

NAKSKOV FJORDDAGE SKAL NYTÆNKES

112

STORT TYVERI FRA KÆLDER

112

UNGE MÆND DØMT FOR STRIBEVIS AF FORBRYDELSER

Guldborgsund

FÆNGSEL LAVER MAD UD AF HUSET

Kunst

VIGTIG UDSTILLING AF DEN LILLE STORE BILLEDHUGGER

112

BACON- OG PEPPERONI-TYV PÅ SPIL

Familie

NYT NETVÆRK FOR FAMILIER MANGLER EN MEGET VIGTIG ESSENS

112

33-ÅRIG DØMT FOR BEDRAGERI PÅ FACEBOOK

Annonce
Lolland

- DET ER ALVORLIGT

Kunst

KVINDELIG KUNSTNER MED HESTEKRÆFTER

112

PÅVIRKET KANLLERTKØRER PÅ NATLIG BRO-TUR

Fællesskab

STOR INTERESSE FOR SENIORBOFÆLLESSKAB

112

BRÆNDESTABEL VIL BRÆNDE HELE NATTEN

112

STORT TRÆPILLE-TYVERI FRA VILLA

Corona-virus

STIGENDE SMITTETAL

Lolland

ALPAKAER STAK AF

Annonce
Annonce